Duitse investeerdersgroep CWM neemt ADAM Professional Audio over

ADAM Professional Audio is op 11 december overgenomen door CMW, een groep Duitse investeerders. Het hifi-bedrijf raakte onlangs in financiële problemen vanwege het aannemen van te veel projecten en het ontwikkelen van te veel producten.

ADAM speakerDe eigenaren zijn van plan om fors te investeren in het merk, zodat de productie weer op een acceptabel niveau komt. Hierdoor willen ze de concurrentiepositie versterken in de markt voor professionele speakers. ADAM Professional Audio is nog een relatief jong bedrijf. In 1999 begon het merk namelijk vanuit Berlijn waarbij ze zich vooral richtten op luidsprekers voor consumenten en professionals. Inmiddels is het concern wereldwijd actief in 75 landen met verkoopkantoren in de Verenigde Staten, China en Groot-Brittannië.

https://www.alpha-audio.nl/2014/12/duitse-investeerdersgroep-cwm-neemt-adam-professional-audio-over-2/

Gerelateerde berichten

Audiofly - Kwartet

Audiofly; online voortaan breder verkrijgbaar

Het relatief nieuwe Audiofly timmert hard aan de weg om als hoofdtelefoonmerk een stukje van de markt te kunnen veroveren. Enerzijds doen ze dat door voor schappelijke prijzen leuke producten te ontwikkelen, zoals we bij Alpha Audio begin dit jaar al kennis konden maken met de Audiofly AF45. En anderzijds ligt er de keiharde uitdaging […]

Geef een reactie