Denon lanceert Music Maniac hoofdtelefoonserie

De Japanse elektronicafabrikant Denon lanceert drie nieuwe hoofdtelefoons in de Music Maniac-serie. Naar eigen zeggen richt het bedrijf zich daarmee op veeleisende audioliefhebbers. 

Denon AH-MM400Het topmodel in de Music Maniac-serie is de AH-MM400. Dit is een over-ear hoofdtelefoon gemaakt van Amerikaans notenhout. Twee drivers met een diameter van veertig millimeter zijn verantwoordelijk voor het geluid. Denon heeft diverse geavanceerde technologieën aangebracht om de akoestiek te bevorderen. De hoofdtelefoon wordt geleverd met twee afneembare, zuurstofvrije koperen audiokabels. In één van de kabels is een afstandsbediening verwerkt. De AH-MM400 is vanaf januari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399 euro. Denon brengt ook nog de AH-MM200 en AH-MM300 on-ear hoofdtelefoons op de markt voor respectievelijk 199 en 299 euro. Laatstgenoemde is al vanaf heden beschikbaar.

Gerelateerde berichten

Marantz SR6007 AV receiver

NIEUWS – Marantz heeft een nieuweling in het middensegment: de Marantz SR6007 AV receiver. Een 7.2 beest met talloze interessante opties voor de thuisbioscoop-fanaat. Denk aan zes hdmi-ingangen, 3D en 4K ondersteuning, kalibratie, veel vermogen en natuurlijk streaming. 

Logo Ziggo

Ziggo lanceert Ziggo Mobiel

Ziggo lanceert een mobiele telefonie- en datadienst. Ziggo Mobiel is speciaal ontwikkeld voor bestaande Ziggo-klanten. De provider wil overal de beste toegang tot zijn diensten bieden en streeft ernaar dat zijn klanten overal tegen aantrekkelijke tarieven verbonden kunnen zijn. Hierbij speelt Ziggo Mobiel een essentiële rol.

Geef een reactie