web analytics

Denon lanceert DNP-730AE netwerkspeler

De DNP-730AE van het Japanse concern Denon voegt netwerkmogelijkheden toe aan ieder bestaand hifi-systeem. Gebruikers kunnen via ethernet of wifi audiobestanden streamen vanaf diverse (web)bronnen, zoals Spotify Connect en AirPlay. 

DNP-730AE (1)Denons nieuwste netwerkspeler accepteert diverse lossless bestandsformaten, waaronder alac, aiff, wav, flac en dsd. Bij laatstgenoemd formaat ondersteunt de DNP-730AE twee resoluties, namelijk 2,8 en 5,6 MHz. Het apparaat heeft een DLNA-certificaat, waardoor het eenvoudig lukt om vanaf diverse apparaten te streamen. Aan de binnenkant is er een PCM1795 dac van Burr Brown gemonteerd voor het omzetten van digitaal naar analoog.  Via een usb-poort aan de voorzijde is het ook mogelijk om mobiele afspeelapparaten bedraad aan te sluiten. Denon heeft een bedienings-app ontwikkeld voor iOS en Android. De DNP-730AE  komt halverwege december beschikbaar voor een prijskaartje van 449 euro.

Gerelateerde berichten

iSonos

PERSBERICHT – Sonos brengt een docking station voor de iPhone en iPod op de markt. Met deze dock is het mogelijk in het hele huis – het ligt er natuurlijk aan hoeveel Sonos-producten u hebt – genieten van de muziek op de iPhone of iPod die in de dock staat. U kunt net zoge makkelijk […]

Geef een reactie