Denon lanceert DNP-730AE netwerkspeler

De DNP-730AE van het Japanse concern Denon voegt netwerkmogelijkheden toe aan ieder bestaand hifi-systeem. Gebruikers kunnen via ethernet of wifi audiobestanden streamen vanaf diverse (web)bronnen, zoals Spotify Connect en AirPlay. 

DNP-730AE (1)Denons nieuwste netwerkspeler accepteert diverse lossless bestandsformaten, waaronder alac, aiff, wav, flac en dsd. Bij laatstgenoemd formaat ondersteunt de DNP-730AE twee resoluties, namelijk 2,8 en 5,6 MHz. Het apparaat heeft een DLNA-certificaat, waardoor het eenvoudig lukt om vanaf diverse apparaten te streamen. Aan de binnenkant is er een PCM1795 dac van Burr Brown gemonteerd voor het omzetten van digitaal naar analoog.  Via een usb-poort aan de voorzijde is het ook mogelijk om mobiele afspeelapparaten bedraad aan te sluiten. Denon heeft een bedienings-app ontwikkeld voor iOS en Android. De DNP-730AE  komt halverwege december beschikbaar voor een prijskaartje van 449 euro.

Gerelateerde berichten

Loewe

Nieuw productgamma voor Loewe

Tijdens de IFA-beurs in Berlijn had Loewe volop nieuws te melden. Zo brengt het Duitse bedrijf op termijn twee verse series televisietoestellen uit, namelijk de Masterpiece- en Reference-lijn. Bovendien maakte het concern bekend dat zowel oude als nieuwe toestellen op een nieuw besturingssysteem gaan draaien.

Jarre Audio

Jarre binnenkort in Nederland

Het vrij bizarre audiomerk Jarre is binnenkort in Nederland beschikbaar. Alpha Audio heeft met een nieuwe Nederlandse ‘afgevaardigde’ gesproken – overigens wel al decennia een bekende in de audiowereld – en die heeft laten weten dat hij groen licht heeft gekregen om de Skulls en andere leuke ‘bling’ audioproducten in de Nederlandse winkels te leggen. 

Geef een reactie