Bowers & Wilkins show bij Audio TV Centrum

Onder de noemer Bowers & Wilkins Soundtasting organiseert de Eindhovense winkel Audio TV Centrum een tweedaagse show rondom de Britse speakerfabrikant. Op zaterdag 20 en zondag 21 december zijn bezoekers welkom om diverse luistersessies te volgen.

Bowers Wilkins Daimond 804De winkel heeft diverse stereo-opstellingen klaarstaan. Onder meer de CM6 S2 en 804 Daimond luidsprekers kunt u beluisteren. Verder is Boldz aanwezig om u bij te praten over verschillende akoestische oplossingen.Er is daarnaast een nieuw Dolby Atmos-theater ingericht waarbij u het effect van plafondspeakers kunt ervaren. Op beide dagen zijn er twee sessies, namelijk om 13.00 en 15.00 uur. Geïnteresseerden sturen een mailtje naar [email protected] om zich aan te melden. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend binnenstappen bij Audio TV Centrum. Op zaterdag zijn bezoekers van 9.00 tot 17.00 uur welkom. Een dag later is het pand geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Gerelateerde berichten

IsoTek introduceert de EVO3

NIEUWS – Schone energie is voor ieder hifisysteem belangrijk. Dat weten we maar al te goed bij Alpha Audio. Vaak betekent dat echter een forse investering in filters of regeneratoren. IsoTek heeft nu een vrij betaalbare oplossing: de EVO3 die een compleet systeem kan voorzien van schonere energie. De prijs: 799 euro.

Geef een reactie