web analytics

Bowers & Wilkins show bij Audio TV Centrum

Onder de noemer Bowers & Wilkins Soundtasting organiseert de Eindhovense winkel Audio TV Centrum een tweedaagse show rondom de Britse speakerfabrikant. Op zaterdag 20 en zondag 21 december zijn bezoekers welkom om diverse luistersessies te volgen.

Bowers Wilkins Daimond 804De winkel heeft diverse stereo-opstellingen klaarstaan. Onder meer de CM6 S2 en 804 Daimond luidsprekers kunt u beluisteren. Verder is Boldz aanwezig om u bij te praten over verschillende akoestische oplossingen.Er is daarnaast een nieuw Dolby Atmos-theater ingericht waarbij u het effect van plafondspeakers kunt ervaren. Op beide dagen zijn er twee sessies, namelijk om 13.00 en 15.00 uur. Geïnteresseerden sturen een mailtje naar [email protected] om zich aan te melden. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend binnenstappen bij Audio TV Centrum. Op zaterdag zijn bezoekers van 9.00 tot 17.00 uur welkom. Een dag later is het pand geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Gerelateerde berichten

Nieuwe test-stek

Afgelopen weekend hebben we bij Alpha Audio hard gewerkt. Niet zozeer aan een review, maar aan een nieuwe testruimte. Een ruimte helemaal voor ons zelf. Een ruimte waar we luistersessies kunnen houden, trainingen kunnen houden (bijvoorbeeld over streaming) en natuurlijk lekker los kunnen gaan met reviews. Ruimte genoeg! 

iPad Maxi

Gerucht: Nieuwe iPad ondersteunt Ultra HD (4K)

Op internet circuleert het gerucht dat de volgende generatie iPads Ultra HD ondersteunen, ook wel 4K genoemd. Dat beweert tenminste de Chinese website PadNews naar aanleiding van anonieme bronnen bij Apple-fabriek Foxconn. Naar verluidt zou het apparaat dankzij het 12,9-inch scherm de grootste iPad ooit worden.

Geef een reactie