Ben van Dijk Electronics organiseert demo streaming audio

demonstratieavond

Ben van Dijk Electronics uit Uden houdt op 16 december een demonstratieavond op het gebied van streaming audio. De winkel laat zien welke voordelen een draadloos muzieksysteem heeft ten opzichte van een klassieke hifi-opstelling. 

Jaap VeenstraGastspreker van de avond is Alpha Audio-eigenaar Jaap Veenstra. Met zijn jarenlange ervaring in de hifi- en computerwereld is hij prima in staat om bezoekers nuttige informatie over streaming audio en NAS-apparatuur te geven.  Onder meer apparaten van de merken Bluesound, SONOS, Bose en Harman/Kardon passeren de revue. Geinteresseerden zijn vanaf half 8 welkom. Via  deze webpagina kunt u zich inschrijven.

https://www.alpha-audio.nl/2014/12/ben-van-dijk-electronics-organiseert-demo-streaming-audio/

Gerelateerde berichten

B&W AM-1 wit horizontaal

B&W AM-1; voor buiten en binnen

NIEUWS – Bowers & Wilkins lanceert vandaag op de ISE (Integrated Systems Europe) in de RAI in Amsterdam de nieuwe monitor luidspreker AM-1, die geschikt is voor zowel buiten- als binnengebruik. De letters AM staan voor Architectural Monitor, wat het strakke en functionele ontwerp verklaart. Bovendien wordt een geweldig geluid beloofd onder alle omstandigheden.

spotify

Proefperiode Spotify Premium van 30 naar 60 dagen

We zien de afgelopen week veel nieuwtjes van verschillende online muziekdiensten voorbijkomen. De bedrijven lijken toch ietwat onrustig te worden nu de lancering van Apple Music voor de deur staat. Zo verlengde Spotify de proefperiode van een Premium-abonnement naar zestig dagen.

Geef een reactie