web analytics

Alpha Audio forum: Discussieer met ons mee!

Forum

Alpha Audio is continu in ontwikkeling om de website voor onze lezers zo aangenaam mogelijk te maken. In dat kader hebben we vandaag een forum online gezet. We nodigen u dan ook van harte uit om gezellig met ons mee te discussiëren.

logo_cmykWe willen van Alpha Audio een échte hifi-community maken waar audiofanaten elkaar kunnen ontmoeten. Een forum is dan ook een mooie aanvulling voor onze website, zodat enthousiaste lezers met elkaar en met het Alpha Audio-team in contact kunnen komen. Een account aanmaken is snel gepiept, waarna u in diverse topics uw vragen, verhalen en antwoorden kwijt kunt. In het algemene topic kunt u uzelf introduceren, een beschrijving van uw set opgeven en mooie hifi-momenten delen. Puur Stereo, Puur Mobiel, Puur Audio / Video en Puur Accessoires zijn de overige topics om op het gebied van hifi met elkaar te discussiëren. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje en laat wat van u horen!

8 reacties

  1. Hoi, ik heb Alpha-Audio altijd al een fijne/sympatieke site gevonden als het om revieuws ging. Nu er ook een forum is, is dat de kers op de taart. Ik hoop hier veel kennis op te doen, zodoende mijn audiokennis te vergroten.

Geef een reactie