web analytics

Tune Inn Bowers & Wilkins-dealer

De Alkmaarse winkel Tune Inn is per direct dealer van het Britse merk Bowers & Wilkins. De meeste modellen uit de CM S2-serie zijn per direct leverbaar.

Bowers & Wilkins CM S2Sinds het faillissement van HOBO Hifi was er in de kaassstad geen officiële Bowers & Wilkins-dealer meer te vinden. Gelukkig voor slechts korte tijd, want Tune Inn heeft dit merk aan zijn assortiment toegevoegd. Naast speakers zijn ook koptelefoons van Bowers & Wilkins bij de winkel verkrijgbaar. Tune Inn is in de binnenstad van Alkmaar gevestigd in een klein pand waar luisteraars voor allerlei kwalitatieve audioproducten terecht kunnen.

Gerelateerde berichten

Tannoy Precision

Tannoy presentatie bij Auditorium Mimemis

NIEUWS – Tijdens de laatste CES (Las Vegas) heeft het Schotse merk Tannoy diverse nieuwe producten gelanceerd. Zo werd onder andere de Definition DC10A getoond, maar ook de geheel nieuwe luidsprekerlijn Precision. De Precision-lijn omvat twee zuilluidsprekers, een monitor- en een centerluidspreker. Interessant, want daardoor is de Precision ook perfect inzetbaar voor Home Cinema.

Geef een reactie