Tune Inn Bowers & Wilkins-dealer

in Nieuws (2.040) |


De Alkmaarse winkel Tune Inn is per direct dealer van het Britse merk Bowers & Wilkins. De meeste modellen uit de CM S2-serie zijn per direct leverbaar.

Bowers & Wilkins CM S2Sinds het faillissement van HOBO Hifi was er in de kaassstad geen officiële Bowers & Wilkins-dealer meer te vinden. Gelukkig voor slechts korte tijd, want Tune Inn heeft dit merk aan zijn assortiment toegevoegd. Naast speakers zijn ook koptelefoons van Bowers & Wilkins bij de winkel verkrijgbaar. Tune Inn is in de binnenstad van Alkmaar gevestigd in een klein pand waar luisteraars voor allerlei kwalitatieve audioproducten terecht kunnen.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: