Spotify op Cambridge Audio StreamMagic 6 V2

in Nieuws (2.043) |


Cambridge Audio

 We zetten net nog een video online van de nieuwe Cambridge Audio StreamMagic 6 V2 en daar valt het persbericht in de mailbox! Het nieuws: Cambridge ondersteunt nu ook Spotify Connect op de streamer.

Om de functie toe te voegen, moet u even een firmware update doen van de speler. Dat is zo gepiept. De speler kan automatisch updaten, of u kunt het bestand downloaden en via een usb-stick de update doorvoeren.

Met Spotify Connect kunt u via de Spotify App muziek direct afspelen op de Streammagic 6 V2. U werkt dus niet via de App van Cambridge, maar via de App van Spotify. Het systeem is zeer robuust, want feitelijk vertelt u alleen aan de streamer welk nummer u wilt afspelen via Spotify. De speler haalt de data direct via internet binnen. Het verkeer loopt dus niet via de telefoon of tablet.

 

  • Geef een reactie

    XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


    Gerelateerde items? Zie ook: