web analytics

JBL lanceert Horizon wekkerradio

JBL Horizon

Het elektronicabedrijf JBL brengt met de Horizon een gloednieuwe wekkerradio op de markt. Leuk is dat het apparaat is voorzien van ambient licht en een bluetooth-functie.

JBL HorizonDe JBL Horizon is een multifunctionele wekkerradio die in staat is om via bluetooth muziek vanaf een smartphone of tablet weer te geven. Fijn is dat er tevens twee usb-poorten aanwezig zijn, waarmee gebruikers ‘s nachts mobiele apparatuur kunnen opladen. Dankzij een ingebouwde lichtsensor bepaalt de Horizon hoeveel ambient licht er nodig is om uitgerust wakker te worden. Sowieso is het prettig wakker worden, want gebruikers kunnen hiervoor hun favoriete radiostation of muziek op hun smartphone selecteren. Het frequentiebereik van de ingebouwde speaker omhelst 70 Hz tot 20 KHz. De JBL Horizon is verkrijgbaar in zwart en wit en heeft een prijskaartje van 99,99 euro.

Gerelateerde berichten

Apple iPhone 5S

‘iPhone 5S en goedkopere iPhone komen eraan’

Als we de geruchten van Apple-analisten mogen geloven, dan komt de iPhone 5S aan het begin van de zomer op de markt. Tevens verwacht men ook dat er een minder dure iPhone zal komen. Dat wil zeggen kwalitatief op het niveau dat we van Apple gewend zijn, echter uitgevoerd met minder mogelijkheden.

new_year_holidays_2014

Fijne feestdagen!

Via deze weg wil Alpha Audio al zijn lezers geweldige feestdagen wensen. Alpha Audio heeft weer een fantastisch jaar achter de rug. Een jaar vol prachtige tests, interessante gesprekken met lezers, fabrikanten en een jaar vol groei. We mogen dus met trots terugkijken op 2013!

2 reacties

  1. Echt lekker wakker worden is het met deze wekkerradio toch echt zeker niet: Mogelijk is het een fout in deze wekker die ik voor mijn vrouw kocht, maar in ons geval is het dus zo dat binnen enkele seconden nadat de wekker af gaat, het volume oploopt tot een nivo waarbij met een beetje pech niet alleen je kinderen maar ook de buren wakker zijn. Dit automarisch oplopen van het geluidsnivo kun je nergens instellen, of het kan wel, maar dan is er geen enkele instuctie voor te vinden. Volume lager zetten heeft geen effect: als je niet binnen 5 seconden opstaat verpest deze wekker je humeur behoorlijk. Geen aanrader dus…

  2. Ziet er prachtig uit en met Ambilight ontwaken lijkt me wel luxe.
    M.i. is het ontbreken van DAB+ echter een gemiste kans.
    Niettemin: mooi ding maar door het ontbreken van DAB+ niet voor de (hele) lange termijn een uitkomst.

Geef een reactie