Jackson Browne op 22 juni in HMH

De Amerikaanse zanger Jackson Browne geeft op 22 juni een concert in de Heineken Music Hall. Afgelopen zomer verscheen zijn langverwachte studioalbum en naar aanleiding daarvan toert de artiest komende zomer door Europa.

Jackson Browne is inmiddels alweer 66 jaar, maar dat houdt de zanger niet tegen om een uitgebreide tour te doen langs de grootste zalen van Europa. De singer-songwriter maakte vooral in de jaren ’70 furore met hits als You’re A Friend Of Mine en Loud Out/Stay. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag 28 november om 10.00 uur. Kaartjes kosten tussen de 48,40 en 82,50 inclusief servicekosten. Op 24 juni geeft Jackson Browne ook een concert in Brussel.

https://www.alpha-audio.nl/2014/11/jackson-browne-op-22-juni-in-hmh-3/

Gerelateerde berichten

Da Capo Introductie Magnepan 1.7i 14 maart

Da Capo heeft de smaak te pakken. Waren we dit weekend nog bij de introductie van de Magnepan .7, nu heeft Da Capo ons laten weten dat ze op 14 maart de grotere versie gaan laten horen: de Magnepan 1.7i. Ook hier zal Rick Paap weer uitgebreid ingaan op luidsprekerplaatsing. Kortom: een event om bij […]

Geef een reactie