web analytics

iO serie van Eventus bij Unique Music te beluisteren

Eventus-iO-en-iOf-882x547

Unique Music kennen we inmiddels wel een beetje van de streaming-setups en demo’s. Nu heeft de winkel met de IO-serie van Eventus een primeur in handen. En u kunt er naar luisteren.

Eventus is niet direct een bekend speakermerk. Maar aan de afwerking te zien, is het een interessante kandidaat om eens voor te gaan zitten. De iO bookshelfs kosten 3449 euro per paar (excl stands) en de vloerstaanders gaan weg voor 6299 per paar. Dat zijn toch alleszins redelijke prijzen gezien de afwerking. Of het klanktechnisch goed zit, kunt u zelf beoordelen in de winkel van Unique Music.

Informatie van Unique Music

De nieuwe iO lijn bestaat uit de iO 2-weg monitorspeaker en de iO.f 3- weg vloerstaander, beide opgebouwd volgens het SACC principe. Hierdoor wordt de kast stijver en staande golven in de behuizing drastisch gereduceerd. De iO.f vloerstaander heeft een rendement van 90 dB en kan met een mooie buis worden versterkt. Zoals veel producten uit Italië afkomstig zien de luidsprekers er geweldig uit.

De afwerking is in hoogglans zilver of ivoor mogelijk. Deze prachtige Italiaanse speakers staan vanaf nu opgesteld in de showroom van Unique Music.

Gerelateerde berichten

ISE 2018 – KEF Reference In Wall

We trekken Johan Coorg voor de camera op ISE 2018. Hij vertelt ons over de nieuwe KEF Reference In Wall-serie. Een vrij extreme in-wall serie voor wie geen grote speakers in de kamer wil zetten, maar wél goed geluid wil. 

gydotron

Wordt VIP op de Gydotron Pastorijshow!

Alsof de Gydotron Pastorijshow op 24 en 25 januari al niet van zichzelf geweldig is! De Marten Coltrane Supreme 2 staat er te spelen op een waanzinnig systeem van Jeff Rowland! En de twee broers van Marten zijn zelf aanwezig! Alpha Audio mag ook nog vijf mensen aanwijzen die als VIP naar binnen mogen! 

Geef een reactie