web analytics

Hi-Fi Klubben organiseert streaming-workshop

Hi-Fi Klubben streaming (

In vijf filialen van Hi-Fi Klubben organiseert de winkelketen de workshop ‘Streaming voor beginners’. De winkelmedewerkers zullen hierbij ingaan op de nieuwste mogelijkheden met de recentste systemen. 

Hi-Fi KlubbenDe workshop vindt op woensdag 19 november om 19.30 uur plaats in de filialen van Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Utrecht en Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen zich via de website inschrijven. De organisatoren leggen onder meer uit welke spullen u nodig hebt om muziek in de beste kwaliteit te streamen. Verder krijgt u ook uitleg over de werking van de apparatuur. Onder meer bekende namen als Argon, Bluesound, Sonos, Heos By Denon, AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect en Netflix passeren de revue. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd!

Gerelateerde berichten

Audio Physic Plus

Audio Physic introduceert High End 25-lijn

Audio Physic heeft volgens importeur More Music behoorlijk wat succes gehad met de Plus+-versies van de Reference-lijn. Nu maakt de Duitse luidsprekerbouwer deze ‘geupgrade’ versies ook beschikbaar voor de High End-lijn: de Step, Sitara, Tempo en Scorpio. 

Jan Douwe Kroeske gastheer tijdens FWD*HiFi-Dagen

Aankomend weekend vinden op 22 en 23 februari de eerste editie van de FWD*HiFi-Dagen plaats in Radio Kootwijk. Muziekkenner Jan Douwe Kroeske zal als gastheer fungeren. Bezoekers kunnen het hele weekend genieten van lezingen, demo’s en workshops.

Geef een reactie