Harman Kardon komt met Omni multiroomspeakers

Omni 10

Met de Omni 10 en 20 ligt er weer een kersvers multiroomsysteem in de winkelschappen. Via wifi lukt het om geluid naar iedere kamer te streamen, waarbij een speciale adapter functioneert als ‘bridge’.

Omni 20Afgelopen september publiceerden we al een nieuwsbericht over het audiosysteem, maar nu heeft de fabrikant de volledige specificaties naar buiten gebracht. Zowel de Omni 10 als 20 accepteren highres audio-bestanden met een maximale resolutie van 24bit/96KHz. Verder brengt Harman Kardon een adapter uit waarmee het lukt om uw bestaande hifi-installatie in het draadloze multiroom-circuit te betrekken. De bediening is geregeld via een smartphone-app. De apparatuur is in staat om via wifi automatisch firmware-updates te ontvangen. Een handige optie is dat twee Omni-speakers ook onderling kunnen samenwerken indien u liever naar stereogeluid luistert. Dankzij de functie ‘One Touch Follow Me Audio? volgt de muziek u van de ene naar de andere kamer. In de komende maanden voegt Harman Kardon ondersteuning van Qobuz HD, Tidal HD en Spotify Connect toe. Momenteel kan het Omni multiroomsysteem muziek streamen vanaf eigen bronnen en Deezer.

Prijzen

Harman Kardons multiroomsysteem is momenteel alleen in het zwart verkrijgbaar. Wie liever de apparatuur in het wit aanschaft, dient nog tot januari te wachten. De prijzen zijn als volgt:

Gerelateerde berichten

Arcam BDP300

Arcam BDP300

NIEUWS – Wie echt van film kijken houdt weet dat de beleving van beeld en geluid perfect moeten zijn. Fabrikant Arcam is al jaren bedreven in het ontwikkelen van DVD- en BluRay-spelers, vanuit de filosofie dat beeld- en audioweergave dezelfde technologische benadering verdienen, ook al volgen de innovaties op het gebied van videoprocessing elkaar veel […]

Nieuwe Denon AVR-3311

PERSBERICHT: Denon heeft een nieuwe middenklasse AV-Receiver. De 3311 beschikt over 7.1, kanalen die 165 watt elk kunnen leveren (of het simultaan ook kan, blijft de vraag). Tevens is de receiver al hdmi 1.4 geschikt, waardoor ook 3d-beelden doorgegeven kunnen worden. Ook aardig: de receiver heeft front height en wide aansluitingen voor een uitgebreide bioscoopervaring.

Geef een reactie