web analytics

Harman Kardon komt met Omni multiroomspeakers

Omni 10

Met de Omni 10 en 20 ligt er weer een kersvers multiroomsysteem in de winkelschappen. Via wifi lukt het om geluid naar iedere kamer te streamen, waarbij een speciale adapter functioneert als ‘bridge’.

Omni 20Afgelopen september publiceerden we al een nieuwsbericht over het audiosysteem, maar nu heeft de fabrikant de volledige specificaties naar buiten gebracht. Zowel de Omni 10 als 20 accepteren highres audio-bestanden met een maximale resolutie van 24bit/96KHz. Verder brengt Harman Kardon een adapter uit waarmee het lukt om uw bestaande hifi-installatie in het draadloze multiroom-circuit te betrekken. De bediening is geregeld via een smartphone-app. De apparatuur is in staat om via wifi automatisch firmware-updates te ontvangen. Een handige optie is dat twee Omni-speakers ook onderling kunnen samenwerken indien u liever naar stereogeluid luistert. Dankzij de functie ‘One Touch Follow Me Audio? volgt de muziek u van de ene naar de andere kamer. In de komende maanden voegt Harman Kardon ondersteuning van Qobuz HD, Tidal HD en Spotify Connect toe. Momenteel kan het Omni multiroomsysteem muziek streamen vanaf eigen bronnen en Deezer.

Prijzen

Harman Kardons multiroomsysteem is momenteel alleen in het zwart verkrijgbaar. Wie liever de apparatuur in het wit aanschaft, dient nog tot januari te wachten. De prijzen zijn als volgt:

Gerelateerde berichten

Loewe

Nieuw productgamma voor Loewe

Tijdens de IFA-beurs in Berlijn had Loewe volop nieuws te melden. Zo brengt het Duitse bedrijf op termijn twee verse series televisietoestellen uit, namelijk de Masterpiece- en Reference-lijn. Bovendien maakte het concern bekend dat zowel oude als nieuwe toestellen op een nieuw besturingssysteem gaan draaien.

Geef een reactie