web analytics

Eminent brengt EM7410 muziekstreamer uit

Eminent EM7410

Het Nederlandse bedrijf Eminent brengt de EM7410 op de markt. Met dit apparaatje lukt het om iedere traditionele hifi-installatie met een wifi-netwerk te verbinden.

Eminent EM7410Wie netwerkfuncties aan zijn hifi-installatie wilt toevoegen, kan de EM7410 overwegen. Dit apparaatje koppelt u via een optische uitgang aan een versterker, waarna u via een draadloos netwerk muziek kunt streamen naar uw hifi-installatie. U gebruikt hiervoor een smartphone, tablet, NAS of computer. Er is verder ook een usb-poort voorhanden, maar die kunt u helaas niet gebruiken om externe opslagdragers te koppelen. De poort is uitsluitend voor service-doeleinden bedoeld. De adviesprijs van de Eminent EM7410 bedraagt 59,98 euro.

Gerelateerde berichten

5 reacties

  1. “Verder is er ook een usb-poort voorhanden om externe opslagdragers te koppelen.”
    Volgens de handleiding klopt dit niet en word de usb-poort alleen voor service gebruikt

Geef een reactie