Denon brengt Envaya Mini DSB-100 voor de feestdagen uit

De Envaya Mini DSB-100 is de nieuwste draagbare luidspreker van Denon. De Japanse fabrikant levert het apparaat met een accu die het ongeveer tien uur volhoudt.

Envaya Mini DSB-100Denon heeft de Envaya Mini DSB-100 gegoten in een waterbestendig hoesje, waardoor de portable luidspreker ook geschikt is voor buitengebruik. Luisteraars kunnen kiezem tussen een verticale of horizontale opstelling. Via bluetooth (apt-X) lukt het om een smartphone of tablet met de Envaya Mini DSB-100 te verbinden en muziek te streamen. Via NFC kunnen gebruikers vlot een verbinding tot stand brengen. Aan de binnenzijde zijn er twee drivers met een diameter van vier centimeter en een passieve radiator aanwezig. Deze luidspreker is vanaf december verkrijgbaar voor een prijskaartje van 99 euro.

Gerelateerde berichten

BandW_805_Maserati_Edition

Bowers & Wilkins 805 Maserati Edition

NIEUWS – Een bookshelf met diamant, esdoorn en leer… wow, dat moet er wel geweldig uitzien! Toch even een stapje terug doen. Het gaat om een Bowers & Wilkins 805 Diamond in een speciale Maserati uitvoering. Ziet er toch geweldig uit hoor! En klinken doet het ook wel!

Geef een reactie