web analytics

Crystal Audio organiseert audio- en videodagen

Densen B-410

De Haarlemse speciaalzaak Crystal Audio organiseert samen met Knooppunt-audio een interessante hifi-show op 29 en 30 november. Het centrale onderwerp zal gaan over streaming audio.

Sonus Faber Venere WoodBezoekers krijgen diverse oplossingen voorgeschoteld om digitale bestanden naar een hifi-installatie te streamen. In totaal zijn er vier luisterruimten ingericht waarin u nieuwe producten kunt zien en vooral horen. Onder meer apparatuur van Simple Audio, JVC, Yamaha, Amphion, Densen, Sonus Faber en Focal zijn beschikbaar voor een demonstratie. De organisatie van dit kleinschalige evenement zorgt voor een hapje en drankje. Bezoekers zijn op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur welkom.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie