web analytics

Crystal Audio organiseert audio- en videodagen

Densen B-410

De Haarlemse speciaalzaak Crystal Audio organiseert samen met Knooppunt-audio een interessante hifi-show op 29 en 30 november. Het centrale onderwerp zal gaan over streaming audio.

Sonus Faber Venere WoodBezoekers krijgen diverse oplossingen voorgeschoteld om digitale bestanden naar een hifi-installatie te streamen. In totaal zijn er vier luisterruimten ingericht waarin u nieuwe producten kunt zien en vooral horen. Onder meer apparatuur van Simple Audio, JVC, Yamaha, Amphion, Densen, Sonus Faber en Focal zijn beschikbaar voor een demonstratie. De organisatie van dit kleinschalige evenement zorgt voor een hapje en drankje. Bezoekers zijn op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur welkom.

Gerelateerde berichten

Alpha-feest

Alpha Audio PrijzenFest

Alpha Audio heeft onlangs een stevige restyle gehad. En we hebben prachtige plannen liggen voor 2016… bijna ‘ready to go’ zullen we maar zeggen! Maar we willen u graag nu al in de watten leggen. Want mede dankzij u zijn we zover gekomen! Hartelijk dank daarvoor! Om u te bedanken hebben we samen met onze partners een […]

Geef een reactie