Beter Beeld & Geluid organiseert show CH Precision en Wilson Benesch

CH Precision

Beter Beeld & Geluid is sinds kort importeur van CH Precision-apparatuur. Om die reden organiseert het bedrijf op vrijdag 28 en zaterdag 29 november een show, waarbij de componenten zijn aangesloten op speakers van Wilson Benesch.

CH PrecisionCH Precision staat bekend om zijn ‘State of the Art’ audio-apparatuur waarbij alle technieken in eigen beheer worden ontwikkeld en getest. Alle onderdelen zijn afkomstig van Europese leveranciers, terwijl de producten in Zwitserland worden vervaardigd tot een geheel. Een belangrijke eigenschap is dat de apparaten modulair zijn opgebouwd. Zo is de C1 een streamer, DAC en voorversterker. De A1 versterker kan zowel in stereo, bi-amp, mono als gebrugde modus werken. Beide apparaten staan tijdens de show gereed voor een luistersessie in combinatie met de Wilson Benesch Endeavour. Om vrijdagavond 28 november begint de demonstratie om 19.30 uur in Hilversum. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via 06 ? 46 22 65 86 of [email protected] Een dag later is er de hele dag vrije inloop, dus aanmelden is voor 29 november niet nodig.

Gerelateerde berichten

Video Unlimited uitgesteld tot 2013

NIEUWS – We zijn niet verrast. Sony heeft de Video streaming dienst uitgesteld tot medio 2013. Wanneer in 2013 laat Sony niet weten. Wel jammer, want begin dit jaar liet Sony ons nog weten bij de lancering van Music Unlimited dat Video Unlimited rond oktober zou komen. 

Xingo – hifi.nl – overgenomen door Zhomer Media Business

NIEUWS – Niet echt hifi-nieuws, maar wel zeker het vermelden waard. Xingo – de uitgeverij achter hifi.nl – is overgenomen door Zhomer Media Business. Zhomer is een Nederlands bedrijf dat internationaal opereert. Dat kan natuurlijk gunstig zijn voor Xingo dat nu alleen in Nederland opereert. 

Geef een reactie