web analytics

Beter Beeld & Geluid organiseert show CH Precision en Wilson Benesch

CH Precision

Beter Beeld & Geluid is sinds kort importeur van CH Precision-apparatuur. Om die reden organiseert het bedrijf op vrijdag 28 en zaterdag 29 november een show, waarbij de componenten zijn aangesloten op speakers van Wilson Benesch.

CH PrecisionCH Precision staat bekend om zijn ‘State of the Art’ audio-apparatuur waarbij alle technieken in eigen beheer worden ontwikkeld en getest. Alle onderdelen zijn afkomstig van Europese leveranciers, terwijl de producten in Zwitserland worden vervaardigd tot een geheel. Een belangrijke eigenschap is dat de apparaten modulair zijn opgebouwd. Zo is de C1 een streamer, DAC en voorversterker. De A1 versterker kan zowel in stereo, bi-amp, mono als gebrugde modus werken. Beide apparaten staan tijdens de show gereed voor een luistersessie in combinatie met de Wilson Benesch Endeavour. Om vrijdagavond 28 november begint de demonstratie om 19.30 uur in Hilversum. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via 06 ? 46 22 65 86 of [email protected] Een dag later is er de hele dag vrije inloop, dus aanmelden is voor 29 november niet nodig.

Gerelateerde berichten

Spotify groeit en breidt functionaliteit uit

Online muziekaanbieder Spotify groeit met betrekking tot de gebruikersaantallen gestaag verder. Zo zijn er momenteel op maandbasis al meer dan 20 miljoen gebruikers, waarvan een kwart betaalt voor de dienst. Tevens hebben ze bekend gemaakt functionaliteit toe te voegen die het ontdekken van nieuwe muziek eenvoudiger moet maken. Populair De cijfers en de snelheid waarmee […]

Geef een reactie