web analytics

AVM lanceert met SD 3.2 en SD 5.2 nieuwe dacs

AVM SD 5.2

Met de SD 3.2 en SD 5.2 brengt AVM twee nieuwe dacs op de markt, waarbij laatstgenoemde is voorzien van een buizen lijntrap. De apparaten hebben een prijskaartje van respectievelijk 4040 en 5340 euro.

Vergeleken met de SD 3.2 heeft de SD 5.2 twee extra voedingen. Deze voedingen voorzien de buizen van voldoende energie. Bij ieder kanaal staan twee d/a-converters paraat om digitale muziek te verwerken. Alle gangbare streamingformaten worden ondersteund, waaronder flac, wav, aiff en alac. Prettig is dat AVM-apparatuur altijd openstaat voor upgrades, zodat ook toekomstige formaten compatibel zijn. Aan de achterzijde zijn er zeven digitale uitgangen beschikbaar, zoals s/pdif (2x coaxiaal, 2x optisch) en usb. Via ethernet en wifi lukt het om digitale muziekbestanden te streamen. De maximale resolutie bedraagt 24bits/192KHz. Beide apparaten worden handmatig geproduceerd in een fabriek in Duitsland. Optioneel is de RC9 afstandsbediening verkrijgbaar voor een prijskaartje van 450 euro.

Gerelateerde berichten

Synology DS214 Play

Alpha Training Synology NAS

Wilt u het maximale uit uw nas halen? Of wilt u gewoon eens kennis maken met het concept nas? Dat kan nu, want Alpha Audio gaat – samen met Video Trainingscentrum – workshops geven rondom deze interessante producten. We gebruiken daarbij producten van Synology: het meest populaire merk op gebied van nas. 

Geef een reactie