AudioSense brengt DEQX HDP-5 en Pre-Mate uit

DEQX HDP-5

Wie de kamerakoestiek optimaal wilt afstemmen op zijn luidsprekers kan de DEQX HDP-5 of Pre-Mate overwegen. Via een actief wisselfilter met speciale software lukt het om de akoestiek te optimaliseren. Verder is de DEQX HDP-5 tegelijkertijd ook een meetapparaat, voorversterker en DAC.

DEQX HDP-5Bijzonder is dat u met de DEQX HDP-5 passieve luidsprekers actief kunt maken. Het apparaat corrigeert aan de amplitude in het frequentiedomein maar ook in het fasegedrag, oftewel het tijdsdomein. Duizenden frequentiegebieden worden in tijd gecorrigeerd om ervoor te zorgen dat het gehele audiospectrum tegelijkertijd tijd uw oor bereikt. Het stereobeeld is dan 3D. AudioSense heeft als importeur diverse testopstellingen staan die goed samenwerken met de DEQX HDP-5. Op afspraak kunt u die beluisteren. De nieuwste versie beschikt over een aanraakscherm en volumeregelening. Verder staat er een smartphone-app op de planning waarmee u het apparaat kunt bedienen. De DEQX HDP-5 kost 6495 euro en is waarschijnlijk begin 2015 leverbaar. De Pre-Mate kost 5995 euro.

Gerelateerde berichten

Sfeerbeeld Loewe

IFA 2013: Loewe presenteert My Perfect Entertainment

De Duitse fabrikant Loewe presenteert op de IFA 2013 in Berlijn zijn nieuwe visie op home entertainment van de volgende generatie: individueel, smart en met een toekomstgerichte designtaal. Loewe breidt zijn gamma uit en biedt de complete range smart home entertainment, van instapniveau tot absolute luxe.

Arjan Peeters

Winnaar HEOS touch & try bekend!

Alpha Audio heeft in samenspraak met HEOS een winnaar getrokken van de Touch en Try. Het was een erg lastige keuze, want alle drie de reviewers hebben overduidelijk veel tijd en energie gestoken in de reviews. Maar na lang wikken en wegen mag Arjan Peeters de complete set thuis houden!

Geef een reactie