web analytics

12,2 inch Apple iPad Pro duikt op in geruchten

ipad pro

Zou het dan toch? Een iPad Pro? Het lijkt er wel op in de geruchtenmolen van het internet. De nieuwe iPad zou moeten concurreren met de Windows Surface Pro tablets. 

Microsoft heeft al veel langer een grotere tablet: de Surface Pro’s zijn er in talloze varianten. Dikke processors, grote schermen, etc. Maar Apple heeft dat niet met de iPad. Daar zou verandering in kunnen komen met de iPad Pro. Een 12,2-inch tablet met een stereo-speaker en een dikkere, sterkere behuizing.

Het unieke aan de Microsoft Surface Tablets is dat ze ook desktop-applicaties kunnen draaien. Daar zou Apple zich niet aan gaan branden. De iPad blijft op iOS werken, niet op OS X; het besturingssysteem van de pc’s van Apple. Dat betekent dus dat Apple de applicaties van desktop / laptop gescheiden houdt.

Over hardware lezen we niets. Maar wel over een eventuele lancering: derde kwartaal 2015.

Gerelateerde berichten

Audiac opstelling

Importeur Audiac failliet

Onlangs heeft ons het treurige bericht bereikt dat importeur Audiac – één van de grootste importeurs van high-end audio in Nederland – failliet is. In het register staat dat het bedrijf officieel vanaf vandaag – 8 december 2016 – failliet is.

Geef een reactie