12,2 inch Apple iPad Pro duikt op in geruchten

ipad pro

Zou het dan toch? Een iPad Pro? Het lijkt er wel op in de geruchtenmolen van het internet. De nieuwe iPad zou moeten concurreren met de Windows Surface Pro tablets. 

Microsoft heeft al veel langer een grotere tablet: de Surface Pro’s zijn er in talloze varianten. Dikke processors, grote schermen, etc. Maar Apple heeft dat niet met de iPad. Daar zou verandering in kunnen komen met de iPad Pro. Een 12,2-inch tablet met een stereo-speaker en een dikkere, sterkere behuizing.

Het unieke aan de Microsoft Surface Tablets is dat ze ook desktop-applicaties kunnen draaien. Daar zou Apple zich niet aan gaan branden. De iPad blijft op iOS werken, niet op OS X; het besturingssysteem van de pc’s van Apple. Dat betekent dus dat Apple de applicaties van desktop / laptop gescheiden houdt.

Over hardware lezen we niets. Maar wel over een eventuele lancering: derde kwartaal 2015.

Gerelateerde berichten

Productie iPad Mini begonnen

NIEUWS – Gerucht gaat dat Foxconn (de grootste fabrikant van it-apparatuur ter wereld) is begonnen met de productie van de iPad Mini. Er zijn al veel uitspraken gedaan rondom een de kleine iPad. Maar het lijkt nu toch echt zo te zijn dat Apple een (vermoedelijk) 7-inch versie van de iPad gaat uitbrengen. 

Geef een reactie