12,2 inch Apple iPad Pro duikt op in geruchten

ipad pro

Zou het dan toch? Een iPad Pro? Het lijkt er wel op in de geruchtenmolen van het internet. De nieuwe iPad zou moeten concurreren met de Windows Surface Pro tablets. 

Microsoft heeft al veel langer een grotere tablet: de Surface Pro’s zijn er in talloze varianten. Dikke processors, grote schermen, etc. Maar Apple heeft dat niet met de iPad. Daar zou verandering in kunnen komen met de iPad Pro. Een 12,2-inch tablet met een stereo-speaker en een dikkere, sterkere behuizing.

Het unieke aan de Microsoft Surface Tablets is dat ze ook desktop-applicaties kunnen draaien. Daar zou Apple zich niet aan gaan branden. De iPad blijft op iOS werken, niet op OS X; het besturingssysteem van de pc’s van Apple. Dat betekent dus dat Apple de applicaties van desktop / laptop gescheiden houdt.

Over hardware lezen we niets. Maar wel over een eventuele lancering: derde kwartaal 2015.

Gerelateerde berichten

winkelwagentje webwinkel

Omzet webwinkels groeit met ruim 8%

De omzet van de online shopping-markt is in de eerste zes maanden van 2013 gestegen naar ? 5 miljard. Dat is een stijging van ruim 8% ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Ondanks de aanhoudende recessie en een lage koopbereidheid bij consumenten blijft de online markt groeien, hoewel de groei iets afvlakt vergeleken met […]

Android 4.2 miracast streaming

Google concurreert met AirPlay

NIEUWS – Wie met streaming aan de slag gaat, kan bijna niet om Apple heen. Het Amerikaanse bedrijf dat ooit begon met een concurrent voor de  IBM-pc, heeft nu bijna een monopolie als het gaat om draadloos muziek streamen. Google wil echter ook een dikke vinger in de pap en komt met een concurrent. De […]

Geef een reactie