web analytics

Tune Inn organiseert in november diverse demo’s

De Alkmaarse hifispecialist Tune Inn organiseert in november diverse workshop. Onder meer apparatuur van Cambridge Audio, Arcam en Sonus Faber staan in het middelpunt.

Tune InnOp vrijdagavond 14 november houdt Tune Inn samen met de Nederlandse importeur een demo omtrent de Streammagic 6 van Cambridge Audio. Een dag later zullen er doorlopend demonstraties zijn waarbij er een Cambridge Minx Go wordt verloot. De streamer is aangesloten op een Azus 651-versterker met Aero 6 luidsprekers. De bekabeling is van Nordost. Op vrijdagavond 28 november organiseert de winkel een workshop over streaming audio met Arcam-apparatuur, waarna er een dag later doorlopend demonstraties zullen zijn. Onder meer de Arcam A39 versterker en CDS 27-streamer krijgen volop aandacht. Als luidsprekers worden de Sonus Faber Venere 3.0 ingezet. Geïnteresseerden kunnen zich via de website van Tune Inn aanmelden.

Gerelateerde berichten

logo iCentre

Einde voor iCentre in Haarlem?

Voor het iCentre-filiaal in Haarlem dreigt alsnog sluiting. De failliete iCentre-keten werd eind juni door de BAS Group overgenomen, waarna de Apple-winkel aan de Grote Markt weer zijn deuren opende. Maar volgens het Haarlems Dagblad heeft de BAS Group altijd al de intentie gehad om het iCentre in 2014 te sluiten.

Geef een reactie