Tivoli Audio lanceert Music System Three+

Met de Music System Three+ brengt Tivoli Audio een nieuw draagbaar stereomuzieksysteem op de markt. Het apparaat kan muziek afspelen via bluetooth, DAB+ of de ingebouwde FM-tuner.

Music System Three+Aan het uiterlijk is goed te zien dat de Music System Three+ bedoeld is voor dagtripjes en vakanties, want bovenop is er een handvat geïntegreerd. Volgens Tivoli Audio heeft de accu bovendien een speeltijd van zo’n twintig uur. Aan de voorzijde is een blauw display zichtbaar met aan weerszijden twee drivers van drie inch. De behuizing is met 11 x 29 x 11 centimeter erg compact. De Music System Three+ laat zich bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of de Tivoli Remote App. Het muzieksysteem is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

Gerelateerde berichten

Audio Advies

Wie een compeet hifisysteem gaat aanschaffen, zal voor heel wat keuzes komen te staan. Alpha Audio kan onafhankelijk advies op maat verzorgen. Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Hier staat alles uitgelegd. Als u contact met ons wilt, kan dat door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact […]

Bowers & Wilkins CM8

PERSBERICHT – We kennen B&W natuurlijk al te goed. De prachtige 800-lijn, de zeer betaalbare 700-serie en de CM9 voor Home Theatre. Nu introduceert B&W de CM8. Een soort ‘budget-versie’ van de CM9, maar met – volgens Bowers & Wilkins – ongeveer dezelfde kwaliteiten.

1 reactie

Geef een reactie