web analytics

Teufel Raumfeld ondersteunt Spotify

Spotify

De Duitse fabrikant Teufel heeft ondersteuning voor Spotify Connect aan zijn draadloze Raumfeld-systemen toegevoegd. Via een software-update is deze functie per direct beschikbaar.

RaumfeldTeufel maakte het nieuws op zijn weblog bekend. Gebruikers geven met een smartphone of tablet aan welke muziek ze willen afspelen op hun Raumfeld-muzieksysteem. Hiervoor is het wel een voorwaarde dat gebruikers geabonneerd zijn op Spotify Premium. Dat kost een tientje per maand. Raumfeld-speakers kunnen onderling communiceren, waardoor het mogelijk is om in verschillende ruimtes dezelfde muziek af te spelen. Bezitters van een Raumfeld-systeem dienen versie 1.35 of hoger te installeren om toegang te krijgen tot de Spotify-bibliotheek.

Gerelateerde berichten

B&W maakt zeppeling Airplay compatible

PERSBERICHT – Iedereen kent de B&W Zeppelin wel. Deze iPod-dock is mateloos populaire onder de iPhone / iPod liefhebbers die ook graag kwaliteit in huis halen als het gaat om sociaal muziek spelen. Nu is de Zeppelin ook compatible met Apple Airplay. Kortom: draadloos streamen is nu ook mogelijk!

Geef een reactie