Streaming4Home dealer Tellurium Q bekabeling

Tellurium Q

De streamingspecialist Streaming4Home uit Kamerik verkoopt per direct kabels van het merk Tellurium Q. De winkel organiseert binnenkort twee demo’s om het product te promoten.

Tellurium QTellurium Q geeft met het oog op de concurrentie zelf weinig informatie prijs over de productiemethoden en materialen van kabels. Hierover kunnen we u dus vrijwel niets vertellen. Wat we wel weten is dat Tellurium Q een zeer populair merk is in het buitenland, zoals het Verenigd Koninkrijk. Niet voor niets zijn er op internet genoeg positieve reviews te vinden. Wilt u zelf graag hét verschil eens horen. Streaming4Home organiseert op 29 oktober en 3 november twee demonstraties. U bent van 19.30 tot 21.30 van harte welkom. De set bestaat uit Modwright KWI200 versterking, Aqua Acoustic La Scala en de Metrum Acoustic HEX D/A converters, Streaming4Home CAT-USB Streamer. Weergevers zijn de F208-luidsprekers van Revel. Bekabeling is vanzelfsprekend van Tellurium Q.

https://www.alpha-audio.nl/2014/10/streaming4home-dealer-tellurium-q-bekabeling/

Gerelateerde berichten

SONOS PLAY:1

SONOS PLAY:1 nu verkrijgbaar

Sonos introduceert SONOS PLAY:1, een compacte en krachtige draadloze speaker die het thuis beluisteren van muziek belooft te veranderen. PLAY:1 streamt volgens Sonos al uw favoriete muziek in hoogwaardig hifi-geluid naar elke kamer in huis. SONOS PLAY:1 is vanaf vandaag te reserveren via Sonos.com en vanaf 29 oktober beschikbaar bij geselecteerde partners.

Geef een reactie