web analytics

Streaming4Home dealer Tellurium Q bekabeling

Tellurium Q

De streamingspecialist Streaming4Home uit Kamerik verkoopt per direct kabels van het merk Tellurium Q. De winkel organiseert binnenkort twee demo’s om het product te promoten.

Tellurium QTellurium Q geeft met het oog op de concurrentie zelf weinig informatie prijs over de productiemethoden en materialen van kabels. Hierover kunnen we u dus vrijwel niets vertellen. Wat we wel weten is dat Tellurium Q een zeer populair merk is in het buitenland, zoals het Verenigd Koninkrijk. Niet voor niets zijn er op internet genoeg positieve reviews te vinden. Wilt u zelf graag hét verschil eens horen. Streaming4Home organiseert op 29 oktober en 3 november twee demonstraties. U bent van 19.30 tot 21.30 van harte welkom. De set bestaat uit Modwright KWI200 versterking, Aqua Acoustic La Scala en de Metrum Acoustic HEX D/A converters, Streaming4Home CAT-USB Streamer. Weergevers zijn de F208-luidsprekers van Revel. Bekabeling is vanzelfsprekend van Tellurium Q.

Gerelateerde berichten

Buffalo LinkStation 410

LinkStation 400 NAS-serie van Buffalo

Buffalo is thuis in NAS-oplossingen en bevestigt dat door de nieuwe LinkStation 400 NAS-serie te lanceren. Buffalo belooft betere prestaties, een eenvoudige installatie en beheer op afstand. De LinkStation 400-serie bestaat uit 3 modellen: de 410 en 420 met 1 of meerdere harde schijven en de 421 zonder harde schijf.

Geef een reactie