web analytics

Solosound organiseert Nationale Elektrostaten Dagen

Solosound uit Bussum zet ook dit jaar weer een elektrostaten-evenement op poten, namelijk in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 november. Tijdens deze dagen zijn bezoekers welkom om elektrostatische luidsprekers en overige apparatuur te beluisteren.

SolosoundDiverse merken zijn aanwezig om workshops en lezingen te geven over onder meer kamerakoestiek, roomcorrectie, streaming audio en de werking van elektrostatische speakers ten opzichte van dynamische luidsprekers. Leuk is dat ook de ESL Club van de partij is. Dit is een groep enthousiaste elektrostaten zelfbouwers die hun creaties laten zien. Verder is er in het gebouw een professionele studio gehuisvest, waar u desgewenst een kijkje kunt nemen. Diverse muzikanten zijn uitgenodigd om onder andere jazz, blues en klassieke muziek te spelen. De locatie van het evenement is de Nieuwe Vaart 30 in Bussum. Bezoekers hebben gratis entree. Onderstaande merken zijn in ieder geval zeker van de partij:

 • Solosound (Elektrostaten)
 • Quad (Elektrostaten)
 • Audiostatic (Elektrostaten)
 • Martin Logan (Elektrostaten)
 • Final (Elektrostaten)
 • Sound Lab (Elektrostaten)
 • Acoustat (Elektrostaten)
 • Lyngdorf (Versterkers met roomcorrectie)
 • Sugden (Klasse A versterkers)
 • PinkFaun (High End Steaming Audio)
 • North Star Design (DA converters)
 • Pure Power (Batterijvoeding voor audio)
 • ProAc (Referentie luidsprekers)
 • SimpleAudio (Streaming audio)
 • Cocktail Audio (Streaming audio)

Gerelateerde berichten

NAIM

Nieuwe update voegt onder meer dsd-ondersteuning toe aan Naim-netwerkspelers

De Naim-netwerkspelers ND5 XS, NDX en NAC-N 172 XS worden in de fabriek voortaan voorzien van een bluetooth-adapter met aptX-ondersteuning. Om die reden krijgen deze producten een iets hogere prijs. Voor bestaande bezitters is er ook goed nieuws, want firmware-update versie 4.3 voegt tal van verse functies toe.

4 reacties

Geef een reactie