Omera organiseert Naim en Focal luistershow

Omera uit Vlaardingen heeft op donderdag 30 oktober een luistershow gepland rondom een audiosysteem van Naim en speakers van Focal. Het evenement vindt plaats in een stadskelder van een restaurant. 

Naim MU-SODe hifiwinkel Omera demonstreert op 30 oktober het nieuwe MU-SO all-in-one audiosysteem van Naim. Dit apparaat is onder meer inzetbaar voor hoogwaardige streaming van een pc of NAS. Verder kan de MU-SO muziek afspelen via Spotify Connect, AirPlay, bluetooth en internetradio. Voor het geluid heeft Omera de Focal Dimension soundbar opgesteld. Ten slotte is er ook een opstelling met Aria-speakers met de Uniti lijn van Naim present. De presentaties worden verzorgd door medewerkers van Latham Audio (Nederlandse importeur Naim) en Smart Audio (Nederlandse importeur Focal). Bezoekers zijn op 30 oktober vanaf 18.30 uur welkom  in de stadskelder van Restaurant Smakelijk (Markt 21 in Vlaardingen).

Gerelateerde berichten

Winnaars Eindejaars Prijsvragen

We hebben de afgelopen week vier dagen prijzen weggegeven. Een prachtige speakerkabel, een setje actieve monitoren van Edifier, twee hoofdtelefoons van Edifier en een Steljes Audio streamertje die gehackt mag worden. Kortom: genoeg te winnen! En dan nu…. de winnaars!

Geef een reactie