web analytics

Monitor Audio komt met Airstream S200

Monitor Audio heeft een nieuwe telg aan zijn draadloze Airstream-familie aangekondigd, namelijk de S200. Via AirPlay, bluetooth en DLNA lukt het om muziek op deze speaker af te spelen.

Monitor Audio Airstream S200De S200 ondersteunt de aptX-codec, waardoor het lukt om muziek in cd-kwaliteit naar deze luidspreker te streamen. Via de usb-poort is het daarnaast mogelijk om externe opslagdragers te koppelen. Als laatste is er een analoge audio-ingang van 3,5 millimeter aanwezig om audio-apparatuur te koppelen met de S200. De bestandsondersteuning is beperkt tot aac, mp3 en alac. Achter het speakerdoek zijn vier drivers verstopt die door drie Klasse D-versterkers worden aangestuurd. De units bestaan uit een dubbele midrange driver, ‘gold dome’ tweeter en basradiator.  Een adviesprijs is nog niet vrijgegeven.

Gerelateerde berichten

Gogogirl op Dominator 2011

Hardcore: aanhoudingen bij Dominator

De politie heeft in totaal 74 mensen aangehouden op het hardcorefestival Dominator, dat zaterdag met dertigduizend bezoekers zonder grote incidenten is verlopen. In de meeste gevallen hadden de aanhoudingen te maken met het bezit van harddrugs.

Geef een reactie