Monitor Audio komt met Airstream S200

in Nieuws (2.046) |


Monitor Audio heeft een nieuwe telg aan zijn draadloze Airstream-familie aangekondigd, namelijk de S200. Via AirPlay, bluetooth en DLNA lukt het om muziek op deze speaker af te spelen.

Monitor Audio Airstream S200De S200 ondersteunt de aptX-codec, waardoor het lukt om muziek in cd-kwaliteit naar deze luidspreker te streamen. Via de usb-poort is het daarnaast mogelijk om externe opslagdragers te koppelen. Als laatste is er een analoge audio-ingang van 3,5 millimeter aanwezig om audio-apparatuur te koppelen met de S200. De bestandsondersteuning is beperkt tot aac, mp3 en alac. Achter het speakerdoek zijn vier drivers verstopt die door drie Klasse D-versterkers worden aangestuurd. De units bestaan uit een dubbele midrange driver, ‘gold dome’ tweeter en basradiator.  Een adviesprijs is nog niet vrijgegeven.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: