Jarre Technologies naar Nederland

Het Franse speakermerk Jarre Technologies zet voet aan Nederlandse bodem. Tijdens de aanstaande Experienzzz -beurs kunt u kennismaken met de producten van deze fabrikant.

Jarre TechnologiesJarre Technologies is in 2005 opgericht door de muzikant Jean Michel Jarre. Misschien kent u het album Oxygene nog wel, want hiervan zijn er wereldwijd 18 miljoen exemplaren verkocht. In 2010 werd met de Aerosystem One het eerste product gelanceerd. Dit is een designspeaker die gemaakt is van chroom en glas. Vandaag de dag heeft Jarre Technologies een breed assortiment met bluetooth-speakers. De fabrikant heeft alle producten voorzien van aptX-technologie en een NFC-chip. De Rainbow One is bijvoorbeeld een compacte cilinder van 400 gram met een prijskaartje van 149 euro. Wie liever een groter maatje wenst, kan de fraaie Aero Skull HD overwegen. Een subwoofer van 60 watt en een ingebouwde versterker met tweemaal 30 watt zorgen voor de nodige mobiele power. De adviesprijs bedraagt 449 euro. Wie benieuwd is naar de overige producten van Jarre Technologies is op 4 en 5 oktober van harte welkom in het Elysium van de RAI.

Gerelateerde berichten

Buffalo DSD PacketVideo

NAS-systeem voor het afspelen van DSD-audio

Tijdens de afgelopen High-End in München toonde Buffalo een demo-opstelling voor het afspelen van DSD-audiobestanden via DLNA (Digital Living Network Alliance). Het systeem vloeit voort uit een partnership tussen Buffalo en PacketVideo Corporation, ontwikkelaar van de Twonky Media Server. Samen realiseren ze NAS-oplossing voor DLNA-compatible DSD-audiobestanden.

Advance Acoustic komt met X-Preamp en X-A160

NIEUWS – Het Franse Advance Acoustic komt met een nieuw duo: de X-Preamp en A-A160 eindversterker. Verwar het niet met de Pass Labs-series die ook met een X beginnen. De prijs van deze twee nieuwelingen is ook een stuk lager met 899 euro voor de X-Preamp en 1099 euro voor de X-A160.

Geef een reactie