web analytics

High End Brussels show in Hotel Bloom

NAD Master Series

Midden in hartje Brussel vindt er aankomend weekend een grote audioshow plaats. Op 25 en 26 oktober zijn tientallen bekende merken van de partij.

High End BrusselsAlles op het gebied van audio is aanwezig, zoals versterkers, platenspelers, mediastreamers en natuurlijk een veelvraat aan luidsprekers. De organisatoren van de High End Brussels show zijn Amplitude, Colab, Gydotron, Ludwig Audio, Noir et Blanc, Pink Noise, AV4U en Connaisseur-­?AV. Talloze fabrikanten zullen hun nieuwste producten demonstreren, waaronder Dali Epicon, Focal Utopia, Grimm Audio, Russel K, Jeff Rowland, NAD en Naim. U bent tussen 10.00 en 18.00 van harte welkom in Hotel Bloom. De toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

Dimex distributeur ReQuest

De Nederlandse distributeur Dimex gaat producten van ReQuest in de Benelux verspreiden. Het Zwitserse merk fabriceert onder meer software voor gebruik op mediaservers, mediaspelers, NAS-oplossingen en multiroom-producten. De fabrikant brengt tevens complete muziekservers op de markt.

6 reacties

      1. De M50 en M51 die heb ik he, bij gebruik an die eindversterker is het volume te regelen met de M50 dan, die heeft een voorversterker aan boord dan.

Geef een reactie