Gratis jaarabonnement Deezer bij Sonos-speler

Sonos Playbar

Sonos heeft in samenwerking met de Franse muziekdienst Deezer een aantrekkelijke aanbieding samengesteld. Wanneer je mu een Sonos-speler aanschaft mag je een jaar lang gratis muziek streamen.

Sonos en DeezerEen abonnement op Deezer Premium+ kost normaal een tientje per maand, dus deze aanbieding levert u 120 euro voordeel op. U hebt 365 dagen toegang tot een catalogus met maar liefst 35 miljoen nummers. Het aanbod geldt alleen voor Sonos-spelers die dit jaar zijn aangeschaft. Wanneer je twijfelt of Sonos iets voor u is, dan kunt u de apparatuur honderd dagen uitproberen. Verder mag u de aankoop binnen honderd dagen kosteloos annuleren.

Gerelateerde berichten

spotify

Proefperiode Spotify Premium van 30 naar 60 dagen

We zien de afgelopen week veel nieuwtjes van verschillende online muziekdiensten voorbijkomen. De bedrijven lijken toch ietwat onrustig te worden nu de lancering van Apple Music voor de deur staat. Zo verlengde Spotify de proefperiode van een Premium-abonnement naar zestig dagen.

IFA 2017 – DALI Calisto wireless audio systeem

DALI toont op de IFA 2017 een geheel nieuw, draadloos audiosysteem. Nu moeten de luidsprekers en de hub wel voorzien worden van energie, maar afgezien van een paar netsnoeren is er niets nodig om muziek te kunnen spelen. Het mooie aan de Calisto, is dat het uit te breiden is met een BluOS module én […]

Geef een reactie