web analytics

Densen brengt B-250XS voorversterker uit

Het Deense merk Densen brengt een nieuwe voorversterker op de markt, namelijk de B-250XS. De ontwikkelaars hebben onder meer het analoge circuit onder handen genomen.

De B-250XS geldt als opvolger van de B-250+. Het analoge circuit is geoptimaliseerd, wat zou resulteren is een dynamischer geluid met meer hoorbare details in de muziek. Verder is er een interface voor een DAC geïntegreerd, waardoor het mogelijk is om de Densen Reference DAC binnen de B-250XS te huisvesten. Er zijn daarnaast diverse aanpassingen aangebracht zodat het beter lukt om het volume nauwkeurig af te stellen. Het is mogelijk om de B-250XS uit te breiden met een externe voeding. Van oorsprong is de B-250XS een stereo-voorversterker, maar liefhebbers van films kunnen via ‘Surround Audio Boards’ eventueel naar meer audiokanalen (5.1 of 7.1) luisteren.

 

 

Gerelateerde berichten

Denon toont HEOS AV receiver

We zijn ook dit jaar weer bij de D&M conferentie. De trend voor 2016 en 2017 is glashelder: meer connected audio en HEOS integratie in Marantz en Denon apparatuur. En nieuw binnen HEOS? De AV-receiver. Hoe hij écht gaat heten, weten we nog niet. Juul Gijsbers van D&M legt meer uit over de nieuweling. 

Linn LP12

Linn LP12-dagen bij BB&G Zevenbergen

NIEUWS – Bij de overname van art’s Excellence door Beter Beeld & Geluid zijn de tradities gelukkig inbegrepen, waaronder de Linn LP12-dagen. Dit jaar mag en kunt u meer verwachten dan tijdens eerdere edities. Linn ? en dus ook de Sondek LP12 ? bestaat namelijk 40 jaar! Dit jaar valt er meer te vertellen en […]

Geef een reactie