web analytics

Denon brengt DA-10 hoofdtelefoonversterker/usb-DAC uit

Met de DA-10 brengt Denon een nieuwe hoofdtelefoonversterker inclusief usb-DAC op de markt. Het apparaat kan overweg met high-res audio zoals 24bits/192KHz pcmen DSD 2,8 en 5,6.

Denon DA-10 Denon heeft de DA-10 ontworpen voor fanatieke audiofielen. De audiofabrikant speelt met dit apparaat in op de matige d/a-converters van smartphones en tablets. De DA-10 is voor deze taak een beter alternatief. Volgens Denon zijn er meer details te horen wanneer deze hoofdtelefoonversterker/usb-DAC de analoge omzetting van het mobiele toestel overneemt. Dit zou leiden tot meer hoorbare details in de muziek, zoals subtielere basgeluiden en extra dynamiek. De DA-10 is overigens ook inzetbaar als externe DAC voor uw analoge hifi-installatie. In de hoofdtelefoonversterker zit een reference-class 32 bits/192 kHz Burr-Brown PCM-1795 DAC verwerkt. Qua connectiviteit vindt u op de DA-10 een usb-poort, micro-usb-poort en analoge aansluiting (3,5 millimeter). Verder is er een lithium-accu in de behuizing verwerkt met een capaciteit van 3200 mAh. In combinatie met een smartphone of tablet houdt de batterij het volgens Denon zo’n zeven uur vol. De behuizing bestaat uit aluminium. Denon levert een draagtas mee zodat luisteraars de DA-10 overal mee naartoe kunnen nemen. De DA-10 is verkrijgbaar voor een prijskaartje van 329 euro.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Denon 3D blu-ray speler: DBP-2012UD

NIEUWS – We horen niet heel veel meer over 3D, maar het zit wel overal op. Dus ook op deze DBP-2012UD van Denon. Niet gek natuurlijk; waarom zou je een Blu-ray speler zónder 3D kopen als het net zo goed mét deze feature kan? Gelukkig kan de speler ook gewoon een fimpje in full-hd afspelen […]

Geef een reactie