web analytics

Bowers & Wilkins luistersessies bij eXperienzzz-beurs

Aankomend weekend vindt op 4 en 5 oktober de eXperienzzz-beurs plaats in RAI Amsterdam. Het beroemde speakermerk Bowers & Wilkins verzorgt diverse luistersessies. 

Bowers & Wilkins CM S2Bowers & Wilkins wil de nieuwe CM-serie promoten door elke dag drie luistersessies te organiseren. Op 12.00, 14.00 en 16.00 kunt u bij de stand terecht om onder meer de CM10 S2 en CM6 S2 te beluisteren. Verder is er ook een home-cinema opstelling beschikbaar waarin de M-1 speaker centraal staat. Deze opstelling is samen met akoestisch expert Boldz (Mutrox) opgezet.  Bowers & Wilkins heeft voor iedere sessie slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hebt u interesse om een demonstratie bij te wonen, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Gerelateerde berichten

Spendor D7 LPZ tweeter

Introductie Spendor D7 tijdens Bender HiFi Voorjaarshow

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei verzorgt Bender HiFi in samenwerking met Dimex de introductie van de allernieuwste Spendor D7-luidspreker. De D7 wordt gedemonstreerd in combinatie met de Naim UnitiQute. De luisteraar zal tijdens deze show kunnen genieten van een uniek, snel, neutraal en levendig geluid.

Geef een reactie