web analytics

Bowers & Wilkins luistersessies bij eXperienzzz-beurs

Aankomend weekend vindt op 4 en 5 oktober de eXperienzzz-beurs plaats in RAI Amsterdam. Het beroemde speakermerk Bowers & Wilkins verzorgt diverse luistersessies. 

Bowers & Wilkins CM S2Bowers & Wilkins wil de nieuwe CM-serie promoten door elke dag drie luistersessies te organiseren. Op 12.00, 14.00 en 16.00 kunt u bij de stand terecht om onder meer de CM10 S2 en CM6 S2 te beluisteren. Verder is er ook een home-cinema opstelling beschikbaar waarin de M-1 speaker centraal staat. Deze opstelling is samen met akoestisch expert Boldz (Mutrox) opgezet.  Bowers & Wilkins heeft voor iedere sessie slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hebt u interesse om een demonstratie bij te wonen, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Gerelateerde berichten

Restyle Netflix

Netflix beschikbaar in België

Ook onze Belgische lezers hebben sinds vandaag eindelijk toegang tot Netflix. Het aanbod is grotendeels vergelijkbaar, al is er ook lokale content beschikbaar. Hiervoor heeft het Amerikaanse bedrijf een deal gesloten met de Vlaamse zender VRT.

Geef een reactie