web analytics

Bowers & Wilkins luistersessies bij eXperienzzz-beurs

Aankomend weekend vindt op 4 en 5 oktober de eXperienzzz-beurs plaats in RAI Amsterdam. Het beroemde speakermerk Bowers & Wilkins verzorgt diverse luistersessies. 

Bowers & Wilkins CM S2Bowers & Wilkins wil de nieuwe CM-serie promoten door elke dag drie luistersessies te organiseren. Op 12.00, 14.00 en 16.00 kunt u bij de stand terecht om onder meer de CM10 S2 en CM6 S2 te beluisteren. Verder is er ook een home-cinema opstelling beschikbaar waarin de M-1 speaker centraal staat. Deze opstelling is samen met akoestisch expert Boldz (Mutrox) opgezet.  Bowers & Wilkins heeft voor iedere sessie slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hebt u interesse om een demonstratie bij te wonen, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Gerelateerde berichten

Billie van bol.com

Bol.com verkozen tot beste website

Bol.com staat op de eerste plaats in de WUA! Top 100 Websites 2013. Na overwinningen voor Booking.com in 2010 en 2011 is het nu Bol.com dat voor de tweede keer op rij bovenaan de ranglijst eindigt. Belvilla komt nieuw binnen op de tweede plaats en KLM stijgt van de vijfde naar de derde positie.

Geef een reactie