Bowers & Wilkins luistersessies bij eXperienzzz-beurs

in Nieuws (2.042) |


Aankomend weekend vindt op 4 en 5 oktober de eXperienzzz-beurs plaats in RAI Amsterdam. Het beroemde speakermerk Bowers & Wilkins verzorgt diverse luistersessies. 

Bowers & Wilkins CM S2Bowers & Wilkins wil de nieuwe CM-serie promoten door elke dag drie luistersessies te organiseren. Op 12.00, 14.00 en 16.00 kunt u bij de stand terecht om onder meer de CM10 S2 en CM6 S2 te beluisteren. Verder is er ook een home-cinema opstelling beschikbaar waarin de M-1 speaker centraal staat. Deze opstelling is samen met akoestisch expert Boldz (Mutrox) opgezet.  Bowers & Wilkins heeft voor iedere sessie slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hebt u interesse om een demonstratie bij te wonen, stuur dan een mailtje [email protected]

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: