AVM komt met OVATION PA8 modulaire voorversterker

in Nieuws (2.045) |


Het Duitse AVM timmert de laatste weken stevig aan de weg. De fabrikant komt wederom met een splinternieuw apparaat op de proppen. Ditmaal gaat het om de OVATION PA8 modulaire voorversterker.

AVM PA8AVM heeft de PA8 voorzien van een stevige behuizing van 8 millimeter dik. Volgens de makers is deze voorversterker geschikt voor alle muziekliefhebbers, zoals fans van vinyl en buizenliefhebbers. Aan de achterzijde zijn er acht ingangen en twee uitgangen beschikbaar. Hierbij zijn er één XLR ingang, één cinch ingang en één uitgang met XLR en cinch standaard al ingebouwd. De PA8 is een volledig modulair ontwerp en heeft een intern bussystem. In- en uitgangen kunnen op basis van persoonlijke voorkeur en eisen worden geconfigureerd. Voor de bediening levert AVM de RC3 afstandsbediening mee. De verkoopprijs van de PA8 bedraagt 6.490 euro. De behuizing is in het zwart of zilver beschikbaar. Het gewicht is 14 kilogram.

  • ze spijkeren veel aan de weg, maar wel alleen in het hoge segment qua prijs en daar zijn al zoveel spelers en zo weinig kopers

  • Geef een reactie

    XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


    Gerelateerde items? Zie ook: