AVM komt met high-end cd-speler: OVATION CD8

AVM CD8

De OVATION CD8 cd-speler van AVM is in drie uitvoeringen beschikbaar. Muziekliefhebbers hebben keuze uit een cd-speler met alleen digitale uitgangen of een cd-speler/DAC met een solid-state lijntrap. Daarnaast is het apparaat ook als cd-speler/DAC te koop met een buizen lijntrap te koop.

AVM CD8Wanneer luisteraars al een hoogstaande externe DAC hebben, kunnen zij overwegen om alleen de cd-speler (CD8D) aan te schaffen. Daarnaast zijn er ook twee uitvoeringen met een geïntegreerde DAC beschikbaar. Hiervoor vraagt AVM wel een meerprijs. Binnenkomende signalen worden met een resolutie van 24bit/192KHz verwerkt. Zeven digitale ingangen zijn voorhanden om overige hifi-apparatuur te koppelen, waaronder tweemaal usb. Gebruikers hebben keuze tussen een transistor-lijntrap of een paartje AVM 802T buizen. Dit nieuwe product uit de OVATION-serie beschikt verder over twee afgeschermde voedingen en een blauw display. De prijzen zijn als volgt:

  • CD8D cd-loopwerk met alleen digitale uitgangen: 5.490 euro
  • CD8 DAC/cd-speler, 7 digitale ingangen, solid-state lijntrap: 6.990 euro
  • CD8T DAC/cd-speler, 7 digitale ingangen, buizen lijntrap: 8.990 euro

Gerelateerde berichten

Palestijnse vlag

Palestijnse Arab Idol treedt op in Den Haag

De Palestijnse zanger Mohammed Assaf, winnaar van het tv-programma Arab Idol, komt voor een speciaal concert naar Den Haag. Op zondag 29 september zal deze volksheld voor het eerst buiten het Midden-Oosten en Noord-Afrika optreden in het atrium van het Haagse stadhuis.

Tired Pony – The Place We Ran From

Wat krijg je als je Gary Lightbody, Richard Colburn, Iain Archer, Jacknife Lee, Peter Buck, Scott McCaughey en Troy Stewart samenbrengt in één band? Precies: Tired Pony. De droom van Gary Lightbody (Snow Patrol) was een country-plaat op te nemen… Dat is (gelukkig) niet helemaal gerealiseerd. The Place We Ran From is zeker geen country, […]

Geef een reactie