web analytics

AVM komt met high-end cd-speler: OVATION CD8

AVM CD8

De OVATION CD8 cd-speler van AVM is in drie uitvoeringen beschikbaar. Muziekliefhebbers hebben keuze uit een cd-speler met alleen digitale uitgangen of een cd-speler/DAC met een solid-state lijntrap. Daarnaast is het apparaat ook als cd-speler/DAC te koop met een buizen lijntrap te koop.

AVM CD8Wanneer luisteraars al een hoogstaande externe DAC hebben, kunnen zij overwegen om alleen de cd-speler (CD8D) aan te schaffen. Daarnaast zijn er ook twee uitvoeringen met een geïntegreerde DAC beschikbaar. Hiervoor vraagt AVM wel een meerprijs. Binnenkomende signalen worden met een resolutie van 24bit/192KHz verwerkt. Zeven digitale ingangen zijn voorhanden om overige hifi-apparatuur te koppelen, waaronder tweemaal usb. Gebruikers hebben keuze tussen een transistor-lijntrap of een paartje AVM 802T buizen. Dit nieuwe product uit de OVATION-serie beschikt verder over twee afgeschermde voedingen en een blauw display. De prijzen zijn als volgt:

  • CD8D cd-loopwerk met alleen digitale uitgangen: 5.490 euro
  • CD8 DAC/cd-speler, 7 digitale ingangen, solid-state lijntrap: 6.990 euro
  • CD8T DAC/cd-speler, 7 digitale ingangen, buizen lijntrap: 8.990 euro

Gerelateerde berichten

Pink Floyd The Wall

The Wall van Pink Floyd op Domcarillon

Dat Pink Floyd een rockband is die tot nieuwe interpretaties leidt, blijkt wel weer. Maandagavond 19 augustus zal de Utrechtse stadsbeiaardier Malgosia Fiebig samen met pianoduo Sandra Mol en Jeroen van Veen een bewerking van de rockopera The Wall spelen op het Domcarillon. Het is het slotconcert van de serie zomeravondconcerten van de Utrechtse Klokkenspel […]

Geef een reactie