Auditorium Mimesis organiseert Tannoy Prestige demo’s

De Belgische winkel Auditorium Mimesis organiseert van 24 tot en met 26 oktober doorlopend demo’s van de nieuwe Tannoy Prestige Gold Reference luidsprekers. Bezoekers zijn op alle dagen van 10.00 tot 19.00 uur welkom.

Tannoy Prestige Gold Reference Het Schotse Tannoy Prestige heeft onlangs de Gold Reference-lijn geïntroduceerd. Voor Auditorium Mimesis reden genoeg om een luistersessie rondom deze luidsprekers op poten te zetten. De speakers zijn tijdens de demo aangesloten op elektronika van Unison Research. Tijdens de luistersessies zijn er diverse Schotse versnaperingen en whiskeys beschikbaar. Wanneer u vooroplopend op de demo alvast geïnteresseerd bent in Tannoy’s prijslijst, klik dan hier.

Gerelateerde berichten

Bluesound lanceert software 2.0

We hebben het al eerder gehoord van importeur AND Benelux. Maar eindelijk is hij er dan: als we de Bluesound-app voor desktop openen zien we de melding dat er nieuwe software beschikbaar is. Versie 2.0 om precies te zijn. Dat moet een behoorlijk upgrade zijn. We zijn benieuwd!

Geef een reactie