AudioQuest-presentatie bij Audio-Time

Audio Show Alkmaar 2013

Op vrijdag 7 november organiseert de Bredase winkel Audio-Time een interessante presentatie rondom kabels van AudioQuest. De winkel en het Amerikaanse kabelmerk willen graag bewijzen dat goede kabels wel degelijk belangrijk zijn voor een perfect geluid.

AudioQuest-demoIn de persoon van Steve Silberman is AudioQuest zelf in het pand van Audio-Time aanwezig om u het belang van kabels uit te leggen. Verschillende digitale kabels passeren hierbij de revue. Verder hoopt de winkel dat de heer Silberman nieuwe producten meeneemt die de audiowereld ‘op z’n kop zullen zetten’. De demo’s vinden op vrijdag 7 november tussen 13.30 en 21.00 uur plaats. Geïnteresseerden kunnen zich via [email protected] gratis aanmelden voor deze AudioQuest-presentatie. Audio-Time is gehuisvest aan de Van Goorstraat 10 in Breda.

Gerelateerde berichten

Anthem & Paradigm demodag bij Van Duppen Audio

Zaterdag 11 november geeft Van Duppen een show rondom producten van Anthem en Paradigm. Een feestje volgens Van Duppen, want het gaat om twee heerlijke, Canadese merken. Merken die gemeen hebben dat ze je iedere keer weer het gevoel geven ‘erbij’ te zijn als je naar je favoriete muziek luistert, of de sensatie beleeft van high-end […]

Geef een reactie