web analytics

AudioQuest-presentatie bij Audio-Time

Audio Show Alkmaar 2013

Op vrijdag 7 november organiseert de Bredase winkel Audio-Time een interessante presentatie rondom kabels van AudioQuest. De winkel en het Amerikaanse kabelmerk willen graag bewijzen dat goede kabels wel degelijk belangrijk zijn voor een perfect geluid.

AudioQuest-demoIn de persoon van Steve Silberman is AudioQuest zelf in het pand van Audio-Time aanwezig om u het belang van kabels uit te leggen. Verschillende digitale kabels passeren hierbij de revue. Verder hoopt de winkel dat de heer Silberman nieuwe producten meeneemt die de audiowereld ‘op z’n kop zullen zetten’. De demo’s vinden op vrijdag 7 november tussen 13.30 en 21.00 uur plaats. Geïnteresseerden kunnen zich via [email protected] gratis aanmelden voor deze AudioQuest-presentatie. Audio-Time is gehuisvest aan de Van Goorstraat 10 in Breda.

Gerelateerde berichten

google

“Google komt met Chromecast Audio”

Naar verluidt werkt Google onder de codenaam Hendrix aan een Chromecast-versie die speciaal bestemd is voor speakers. Hierdoor zou het mogelijk zijn om rechtstreeks muziek af te spelen van muziekbronnen, zoals lokale muziekbestanden op een smartphone en bibliotheken op Spotify.

Geef een reactie