Aelivé hi-fi demonstreert KEF Blade

Kef blade

Aelivé hi-fi uit Bergambacht demonstreert vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober de KEF Blade. Daarnaast staan er ook andere producten uit de R-serie opgesteld.

KEF Blade en Blade 2Geïnteresseerden zijn aankomend weekend op vrijdag en zaterdag de hele dag welkom om de nieuwe KEF Blade te bewonderen. Aanmelden voor deze demonstratie is niet verplicht, dus iedereen mag vrijblijvend binnenlopen. Wie geïnteresseerd is in een ander model uit de KEF R-serie is eveneens uitgenodigd om de winkel te bezoeken. Ook de KEF LS50 heeft Aelivé paraat staan. In totaal hebben de winkelmedewerkers vijf KEF-opstellingen opgetuigd zie aankomend weekend zijn te bewonderen.

Gerelateerde berichten

JBL Synchros Glacier

IFA 2013: JBL-geluid in studiokwaliteit

JBL neemt zijn bekende studiogeluid als uitgangspunt voor het productdesign van de nieuwste producten die op de IFA 2013 worden getoond. Het gaat om de nieuwe Synchros-lijn hoofdtelefoons, de Pebbles computerspeakers, de draagbare speaker Spark en de Voyager, de eerste draagbare speaker met subwoofer dockingsysteem ter wereld.

Free Record Shop

Free Record Shop wordt in-store winkel Boekenvoordeel

Bijna iedere Boekenvoordeel-winkel krijgt een shop-in-shop van Free Record Shop. In een aparte afdeling worden prijsvriendelijke dvd’s en blu-rays aangeboden. Daarnaast liggen ook nieuwe mediatitels in de winkelschappen. Het concern maakte het nieuws vandaag op zijn website bekend.

Geef een reactie