web analytics

Aankomend weekend: Thialf Hifi Music Show

Op 11 en 12 oktober vindt er in het zalencomplex schaatsstadion Thialf een interessant evenement plaats, namelijk de Hifi Music Show. Ruim honderd importeurs en fabrikanten uit de hifi-industrie zijn bereid om hun nieuwste producten te showen.

Simply AudioOp initiatief van Sound Emotions, Nutters Audio, Knooppunt Audio, Musical Reality en It Harkstee kunnen talloze fabrikanten hun nieuwste producten aan de bezoekers demonstreren. Onder meer Simply Audio, Russel K., KR Audio, Knooppunt Audio en MBL zijn van de partij. Verdeeld over zeven zalen is er in totaal 1500 vierkante beursvloer afgehuurd met onder meer een ‘Technoplein en diverse luisterkamers. De Hifi Music Show is tegelijkertijd met de open dag van het Thialf-stadion. Bezoekers mogen eventueel zelf een rondje schaatsen. De entree bedraagt 3 euro inclusief één consumptie. De openingstijden zijn op zaterdag van 10.00 – 18.00 en op zondag  van 10.00 – 17.00.

Gerelateerde berichten

Bouw uw eigen PassLabs eindversterker

NIEUWS – Voor de sleutelaars onder ons is er bijna niets leukers dan ‘handen uit de mouwen en knutselen maar!’. Met dat idee is Lineair Audio AmpCamp begonnen. Iedereen die zijn eigen klasse-A versterker wil bouwen op basis van een PassLabs-ontwerp, kan 17 november bij Fonty’s Hogescholen terecht!

Geef een reactie