web analytics

4k-streams Netflix in duurste abonnement

Hoofdkantoor Netflix

Wie Netflix-series in Ulktra HD (4k) wilt kijken, heeft hiervoor het duurste abonnement nodig. Hiervoor betalen gebruikers 11,99 euro per maand.

Restyle NetflixBezitters van een Ultra HD-televisie kunnen voortaan alleen met het duurste Netflix-abonnement genieten van 4k-beelden. Overigens geldt deze aanpassing alleen voor nieuwe leden, want bestaande klanten kunnen zonder bijbetaling tot de zomer van 2016 (12 augustus) genieten van haarscherpe beelden. Tot nu toe zijn alleen House of Cards en Breaking Bad in 4k te bewonderen. Met het nieuwe abonnement is het toegestaan om vier streams tegelijkertijd te bekijken. Deze optie is vooral van toepassing in huishoudens met meerdere gezinsleden, aangezien een normaal abonnement recht geeft op twee gelijktijdige streams.

Gerelateerde berichten

Tidal

Tidal stelt nieuwe CEO Jeff Toig aan

Het rommelt achter de schermen bij Tidal. De lossless-streamingdienst is in acht maanden tijd al toe aan zijn derde directeur. Jeff Toig werkte in het verleden in het management van SoundCloud en heeft de taak om van Tidal een serieuze concurrent voor Spotify, Deezer en Apple Music te maken.

Weiss Medus en INT204

Weiss gaat in 2016 een luidspreker lanceren

Het Zwitserse Weiss kennen we inmiddels vrij goed bij Alpha. Daniël Weiss ontwikkelt en fabriceert geweldig mooie d/a-converters en streamers. Maar uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat hij ook een luidspreker uit gaat brengen in 2016!

Geef een reactie