web analytics

Yamaha breidt Relit-serie uit

yamaha Relit

Het Japanse concern Yamaha heeft twee producten toegevoegd aan zijn Relit-serie, namelijk de LSX-70 en LSX-170. Beide producten richten zich op de speerpunten sfeerverlichting en muziek.

Wie mooie verlichting zoekt en een leuke muziekinstallatie kan de Relit-lijn van Yamaha overwegen. Met deze producten vangt u namelijk twee vliegen in één klap. De LSX-70 is een draagbaar apparaatje dat kaarsverlichting combineert met 360-graden geluid. Het is mogelijk om de speaker op het lichtnet aan te sluiten, maar er is ook een accu ingebouwd. Twee fullrange drivers zijn verantwoordelijk voor de geluidskwaliteit. Als materiaal heeft Yamaha onder meer gekozen voor leder en metaal. Via bluetooth (aptX) lukt het om muziek te streamen. De LSX-170 ziet eruit als een luxe kaarsstandaard en is bedoeld voor gebruik op één plek. De LSX-70 en LSX-170 zijn vanaf oktober verkrijgbaar voor een prijskaartje van respectievelijk 299 en 499 euro. Een Android- en iOS-app is beschikbaar om de speakers met sfeerverlichting te bedienen.

Gerelateerde berichten

Sonos Playbar

Sonos stunt!

We belasten u meestal niet met acties van fabrikanten, maar deze actie vinden we wel het vermelden waard. Sonos geeft namelijk een gratis Sonos Bridge weg bij een Playbar. Dat is nog niet zo boeiend, maar wel dat u ook gratis 6 maanden Spotify Premium erbij krijgt. Leuk om te proberen toch?

Geef een reactie