Yamaha breidt Relit-serie uit

yamaha Relit

Het Japanse concern Yamaha heeft twee producten toegevoegd aan zijn Relit-serie, namelijk de LSX-70 en LSX-170. Beide producten richten zich op de speerpunten sfeerverlichting en muziek.

Wie mooie verlichting zoekt en een leuke muziekinstallatie kan de Relit-lijn van Yamaha overwegen. Met deze producten vangt u namelijk twee vliegen in één klap. De LSX-70 is een draagbaar apparaatje dat kaarsverlichting combineert met 360-graden geluid. Het is mogelijk om de speaker op het lichtnet aan te sluiten, maar er is ook een accu ingebouwd. Twee fullrange drivers zijn verantwoordelijk voor de geluidskwaliteit. Als materiaal heeft Yamaha onder meer gekozen voor leder en metaal. Via bluetooth (aptX) lukt het om muziek te streamen. De LSX-170 ziet eruit als een luxe kaarsstandaard en is bedoeld voor gebruik op één plek. De LSX-70 en LSX-170 zijn vanaf oktober verkrijgbaar voor een prijskaartje van respectievelijk 299 en 499 euro. Een Android- en iOS-app is beschikbaar om de speakers met sfeerverlichting te bedienen.

Gerelateerde berichten

AudioQuest Nighthawk

Net binnen: AudioQuest NightHawk

We keken er al een paar maanden naar uit, maar eindelijk hebben we de nieuwste hoofdtelefoon van AudioQuest binnen. We tonen hierbij al wat foto’s van de NightHawk en binnenkort leest u op Alpha Audio wat we van het apparaat vinden. De vormgeving ziet er alvast veelbelovend uit!

Synology DS415play

Win een Synology DS415play!

Bij Alpha Audio draait het allemaal om streaming. En wie comfortabel – en veilig – wil streamen, kan niet om een NAS heen. Zo simpel is dat. Synology maakt – naar ons idee – de prettigste NAS-producten. We zijn dan ook heel blij en trots dat we een Synology DS415play mogen weggeven. Een gloednieuw model met […]

Geef een reactie