Verse behuizingen voor Tivoli Audio Albergo+

Tivoli Audio biedt vanaf heden nieuwe behuizingen aan voor zijn tafelradio Albergo+. Aan de hand van vijf houten behuizingen en zestien verwisselbare cabinets hebben luisteraars keuze uit tachtig designcombinaties.

Tivoli Audio Albergo+
Tivoli Audio Albergo+

De stijlen zijn van alle markten thuis, zodat de Albergo+ zo’n beetje bij ieder interieur past. Onder meer afwerkingen van walnoot, kersen, leer of beton zijn beschikbaar. De dertien nieuwe cabinets zijn afkomstig van Tivoli’s designhuis in modeland Italië. Naar eigen zeggen zijn deze ‘custom cabinets’ uitgevoerd met luxe materialen, zoals hoogwaardige leersoorten en modestoffen. Tivoli Audio heeft op zijn website een online module uitgerold waarmee iedereen zijn eigen tafelradio kan kiezen. Hierbij staan meteen ook de prijzen vermeld. Voor de Albergo+ betaalt u 249 euro. De prijs van een cabinet varieert van 89 tot 99 euro. Tivoli Audio levert een speciale montagekit mee om de tafelradio in een cabinet te gieten. Overigens benadrukt de fabrikant dat gebruikers niet aan het apparaat zelf hoeven te sleutelen.

Gerelateerde berichten

Nocs NS2 Air Monitors

Airplay speakers van NOCS

NIEUWS – Het Zweedse merk NOCS timmert aan de digitale weg met de NS2 Air Monitors; een compact setje actieve speakers. Vooral leuk voor wie wel van een opvallend kleurtje houdt en dat draadloos middels AirPlay wil combineren met een Mac, PC (iTunes), iPod Touch, iPhone en/of iPad.

Geef een reactie