Synology geeft bètaversie DiskStation Manager 5.1 vrij

Vorige week maakten we op het Synology-event al kennis met DiskStation Manager 5.1. Het bedrijf heeft nu een bètaversie vrijgegeven die Synology-fans alvast kunnen downloaden naar hun NAS.

DSM 5.1Op het gebied van muziek zijn er weinig aanpassingen, al is het nu wel mogelijk om afspeellijsten te delen en gerichter te zoeken binnen uw muziekcollectie. Verder kunt u tijdens een diavoorstelling liedjes beluisteren. Synology heeft het besturingssysteem voorzien van enkele nieuwigheden. Een voorbeeld hiervan is Note Station. Hiermee is het mogelijk om notities op een centrale plek te bewaren. De ondersteuning van clouddiensten is met Box, OneDrive en Baidu Cloud opgeschroefd. Eerder was er al onder meer ondersteuning voor Google Drive en Dropbox. Interessant is dat Video Station rechtstreeks ondertitelbestanden kan ophalen bij opensubtitles.org en shooter.cn. Via deze webpagina kunt u de bètaversie van DiskStation Manager 5.1 downloaden.

https://www.alpha-audio.nl/2014/09/synology-geeft-betaversie-diskstation-manager-5-1-vrij/

Gerelateerde berichten

block 2 x 200 Watt klasse A-3

Verslag High End Munchen – deel 2

Het doet ons plezier dat we nog steeds zoveel fabrikanten aantreffen met mooie en ook nieuwe producten. Variërend van interlinks en netsnoeren via high-end DAC’s en heftige eindversterkers, tot aan complete lifestyle all-in-one luidsprekers met ingebouwde DAC en streamer. Natuurlijk bediend met een app op uw smartphone. Zelfs betonnen buiten luidsprekers treffen we aan, mocht […]

Geef een reactie