web analytics

Spotify Connect op Cambridge Audio Stream Magic 6 V2

Cambridge Audio

De Britse fabrikant Cambridge Audio heeft zijn netwerkspeler Stream Magic 6 V2 uitgerust met Spotify Connect. Bezitters voegen de nieuwe functionaliteit toe via een firmware-upgrade.

StreamMagic 6 v2
StreamMagic 6 v2

Cambridge Audio benadrukt dat gebruikers met een smartphone of tablet de Spotify-bibliotheek kunnen bedienen. Overigens kan deze netwerkspeler ook bestanden in een betere kwaliteit afspelen. De Stream Magic 6 V2 kan namelijk overweg met 24bits/192KHz audiobestanden. Onder meer de audioformaten flac en wav worden ondersteund. Verder hebben gebruikers toegang tot ruim twintigduizend online radiostations. Onder de motorkap is een tweevoudige Wolfson WM8740 DAC ingebouwd. De Stream Magic 6 V2 is verkrijgbaar voor een prijskaartje van 999 euro.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie