web analytics

Ruark Audio komt volgende maand met nieuwe R1 tafelradio

Begin oktober lanceert het Britse familiebedrijf Ruark Audio de derde generatie van zijn R1 tafelradio. Het apparaat heeft kleine verschillen met zijn voorganger.

Ruark Audio R1
Ruark Audio R1

Het display van de nieuwe R1 beschikt over een scherp oled-paneel. Hierop is de tijd en zender te zien. Ruark Audio stelt de R1 naast de huidige modellen beschikbaar in drie extra kleuren, namelijk wit, zwart en walnoot. Onder de motorkap zijn een DAB+ radio en bluetooth-ontvanger gehuisvest. Naast het luisteren van digitale radio-uitzendingen is de R1 dus ook geschikt om vanaf bluetooth-apparaten muziek te streamen. Een usb-poort is voorhanden om smartphones op te laden. De derde generatie Ruark Audio R1 komt op de markt voor een prijskaartje van 200 pond. Een Nederlandse adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten

Pioneer lanceert U-05 DAC/hoofdtelefoonversterker

Met de U-05 brengt Pioneer een gloednieuwe DAC/hoofdtelefoonversterker op de markt. Het apparaat is in staat om pcm-signalen in een resolutie tot 32bits/384KHz af te spelen. Volgens het Japanse merk zijn 2,8 en 5,6 MHz dsd-bestanden geen enkel probleem voor deze usb-DAC.

Ava Media

Dimex verrijkt Nederland met AVA Media

Dankzij Dimex krijgen we voortaan toegang tot de producten van AVA Media. Het aardige van de Britse fabrikant is dat zowel ontwerp als productie in Manchester plaatsvinden, volgens AVA een voorwaarde om kwaliteitsproducten te kunnen leveren. Het team beschikt over ruime ervaring in de IT en dat zien we dan ook terug in het type […]

Geef een reactie