Qobuz beschikbaar op streamers Simple Audio

in Nieuws (2.920) |


Roomplayer+ app

Simple Audio gaat in zee met de Franse muziekdienst Qobuz voor het afspelen van high-res muziek. Om deze introductie mogelijk te maken, lanceert het Schotse bedrijf versie 3.3 van zijn Roomplayer+-app.

Roomplayer+ app

Roomplayer+ app

Simple Audio heeft versie 3.3 van zijn app uitgerold met ondersteuning voor Qobuz. In de software is verder een verbeterde navigatiefunctie en ondersteuning voor UTF-8-karakters ingebouwd. De app is beschikbaar voor Windows, Mac OS X, iOS en Android (bèta). Middels Qobuz kunnen abonnees muziek streamen in cd-kwaliteit. De resolutie bedraagt 16bit/44,1KHz. Daarnaast zijn er ook albums in 24bit/192KHz beschikbaar. Luisteraars hebben keuze uit zo’n achttien miljoen nummers.

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: