web analytics

Qobuz beschikbaar op streamers Simple Audio

Roomplayer+ app

Simple Audio gaat in zee met de Franse muziekdienst Qobuz voor het afspelen van high-res muziek. Om deze introductie mogelijk te maken, lanceert het Schotse bedrijf versie 3.3 van zijn Roomplayer+-app.

Roomplayer+ app
Roomplayer+ app

Simple Audio heeft versie 3.3 van zijn app uitgerold met ondersteuning voor Qobuz. In de software is verder een verbeterde navigatiefunctie en ondersteuning voor UTF-8-karakters ingebouwd. De app is beschikbaar voor Windows, Mac OS X, iOS en Android (bèta). Middels Qobuz kunnen abonnees muziek streamen in cd-kwaliteit. De resolutie bedraagt 16bit/44,1KHz. Daarnaast zijn er ook albums in 24bit/192KHz beschikbaar. Luisteraars hebben keuze uit zo’n achttien miljoen nummers.

Gerelateerde berichten

B&W AM-1 wit horizontaal

B&W AM-1; voor buiten en binnen

NIEUWS – Bowers & Wilkins lanceert vandaag op de ISE (Integrated Systems Europe) in de RAI in Amsterdam de nieuwe monitor luidspreker AM-1, die geschikt is voor zowel buiten- als binnengebruik. De letters AM staan voor Architectural Monitor, wat het strakke en functionele ontwerp verklaart. Bovendien wordt een geweldig geluid beloofd onder alle omstandigheden.

2 reacties

Geef een reactie