web analytics

Qobuz beschikbaar op multiroom-systeem Samsung

Qobuz

De lijst met apparaten waarop Qobuz beschikbaar is, wordt almaar langer. Samsung werkt namelijk sinds kort met de Franse muziekdienst samen. Qobuz is per direct beschikbaar op multiroom-systemen van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Samsung MultiroomQobuz staat erom bekend dat het audiobestanden minimaal in cd-kwaliteit (16bit/44,1KHz) aanbiedt. Daarnaast bevat de online catalogus ook high-res audio met een resolutie van 24bit/192KHz. Inmiddels zijn er bij deze muziekdienst ruim twintig miljoen liedjes beschikbaar. De vernieuwde Samsung-app met Qobuz is beschikbaar voor Android en iOS. Andere diensten die Samsung met zijn multiroom-systeem ondersteunt, zijn onder meer Deezer, Spotify, Napster en TuneIn.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie