Qobuz beschikbaar op multiroom-systeem Samsung

in Nieuws (1.870) |


Qobuz

De lijst met apparaten waarop Qobuz beschikbaar is, wordt almaar langer. Samsung werkt namelijk sinds kort met de Franse muziekdienst samen. Qobuz is per direct beschikbaar op multiroom-systemen van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Samsung MultiroomQobuz staat erom bekend dat het audiobestanden minimaal in cd-kwaliteit (16bit/44,1KHz) aanbiedt. Daarnaast bevat de online catalogus ook high-res audio met een resolutie van 24bit/192KHz. Inmiddels zijn er bij deze muziekdienst ruim twintig miljoen liedjes beschikbaar. De vernieuwde Samsung-app met Qobuz is beschikbaar voor Android en iOS. Andere diensten die Samsung met zijn multiroom-systeem ondersteunt, zijn onder meer Deezer, Spotify, Napster en TuneIn.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: