web analytics

Nieuw productgamma voor Loewe

Loewe

Tijdens de IFA-beurs in Berlijn had Loewe volop nieuws te melden. Zo brengt het Duitse bedrijf op termijn twee verse series televisietoestellen uit, namelijk de Masterpiece- en Reference-lijn. Bovendien maakte het concern bekend dat zowel oude als nieuwe toestellen op een nieuw besturingssysteem gaan draaien.

Logo LoeweDe Loewe Masterpiece is voorzien van een gebogen scherm, waardoor er volgens de makers meer contrast en diepte ontstaat. Bijzonder is dat de ontwerpers het audiosysteem in de sokkel hebben geïntegreerd. De Masterpiece krijgt een Ultra HD-scherm en verschijnt in ieder geval als 65 inch-model. Met de Reference-lijn richt Loewe zich naast de beeldkwaliteit ook op een hoogwaardige audioweergave. Zo is er een luidsprekerconfiguratie toegevoegd van SOEN om een goede geluidsbalans in de kijk- en luisterkamer te creëren. Via het eigen besturingssysteem van Loewe zijn er diverse applicaties en functies bereikbaar. Fijn is dat de software-update ook beschikbaar komt voor geschikte Loewe-toestellen die momenteel al op de markt zijn.

Gerelateerde berichten

Sonus Faber Olympica

Sonus Faber heeft een nieuwe luidsprekerlijn

NIEUWS – De Italiaanse luidsprekerfabrikant Sonus Faber zag de High-End beurs in München als het juiste moment om een compleet nieuwe luidsprekerlijn te lanceren. Gedreven door ruim 30 jaar kennis en ervaring in het ontwerpen en bouwen van luidsprekers, begon men vanaf een blanco vel papier te werken aan de Olympica-lijn. Voor nu heeft dat […]

Geef een reactie